MENÜ

Arroyo bombası!

Dünyanın en önemli kulüplerinden biri olan Barcelona'ya futboldan sonra bu kez de ikinci bir Galatasaraylı basketboldan gelmek üzere.

Arroyo bombası!

Türk firması Lassa ile sponsorluk anlaşması imzaladıktan sonra "Barcelona Lassa" ismini alan katalan ekibinin Galatasaray'ın eski oyuncusu Carlos Arroyo'yu transfer etmek üzere olduğu öne sürüldü.

Bu transfer gerçekleşirse daha önce futbolda Galatasaray formasını giymiş Arda Turan'dan sonra bu kez de basketbolda önemli bir isim Barcelona forması giymiş olacak.

Katalan medyası basketbolda Real Madrid'in gerisinde kalan Barcelona'nın Porto Riko'lu 35 yaşındaki Carlos Arroyo'ya transfer teklifi yaptığını yazdı.


Fenerbahçe'nin son bombası Shaqiri!


Arroyo'nun bu teklife evet cevabı verdiğini iddia eden gazeteler bu transferin önümüzdeki günlerde hayata geçme olasılığının yüksek olduğunu ifade ettiler.

GalatasarayLiv.Hospital'dan parasını alamadığı gerekçesi ile geçtiğimiz sezon takımdan ayrıldıktan sonra ülkesi Porto Riko'nun Cangrejeros takımı ile sözleşme imzalayan Carlos Arroyo sarı kırmızılı renklere olan hayranlığını tüm fırsatta dile getirmiş ve finansal sorunlar nedeni ile bu güzel ülkeyi terkettiğini belirtmişti.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ