MENÜ

Arnavutluk'un aday kadrosu

Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda A Milli Futbol Takımımız ile karşı karşıya gelecek olan Arnavutluk'un aday kadrosu açıklanırken Menemen'den Selmani ve Akhisarspor'dan Çikalleshi de kadroda kendilerine yer buldular.

Arnavutluk'un aday kadrosu

Önümüzdeki cuma günü Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda konuk edeceğimiz ve gruptaki ilk maçta deplasmanda 2-0 mağlup ettiğimiz Arnavutluk’un aday kadrosu açıklandı. Takımda Türkiye’den Menemen’de oynayan kaleci Selmani ile Akhisarspor’dan forvet Çikalleshi de yer aldı.

Haberin Devamı

İşte rakibimizin aday kadrosu:

■ Kaleciler: Etrit Berisha (Spal), Alban Hoxha (FK Partizani), Thomas Strakosha (Lazio), Gentian Selmani (Menemen).

■ Defans: Berat Djimsiti (Atalanta B.C), Elseid Hysaj (Napoli), Ardian Ismajli (Hajduk Split), Lorenc Trashi (FK Partizani), Marash Kumbulla (Verona), Frederic Veseli (Empoli), Enea Mihaj (PAOK), Kastriot Dermaku (Parma).

■ Orta saha: Lindon Selahi (Twente), Amir Abrashi (Freiburg), Keidi Bare (Malaga), Ledian Memushaj (Pescara), Klaus Gjasula (Paderborn), Kristi Qose (Ruzomberok), Ylber Ramadani (Vejle), Ermir Lenjani (Sion).

■ Forvet: Bekim Balaj (Sturm Graz), Sokol Çikalleshi (Akhisarspor), Odise Roshi (Akhmat Grozny), Rey Manaj (Albacete), Taulant Seferi (Neuchatel Xamax).

YORUM YAZ