MENÜ

Arkas ve Halkbank yarı finalde

Acıbadem Erkekler Ligi'nde ilk yarı finalistler belli oldu. Çeyrek final turunda Arkas, Torul Gençlik'i, Halkbank da Ziraat Bankası'nı 2-0'lık serilerle geçerek tur atladı.

Arkas ve Halkbank yarı finalde

Acıbadem Erkekler Ligi çeyrek final serisinde tur atlayan ilk iki takım belli oldu. Normal sezonun lideri Arkas, 8. sıradan Play-Off’lara yükselme başarısı gösteren Gümüşhane Torul Gençlik’i çeyrek final ikinci maçında da 25-15 29-27 25-14’lük setlerle 3-0’la yendi. İzmir ekibi bu galibiyetle de seride 2-0’lık üstünlüğü sağlayarak adını yarı finale yazdırdı.

Müthiş bir sezon geçiren Ankara temsilcisi Halkbank da dün yarı finale yükselen ikinci takımdı. Kupa koleksiyonunu tamamlamanın peşinde olan Halkbank, lig şampiyonluğu için de emin adımlarla ilerliyor. Bu sezon Avrupa CEV Kupası’nda şampiyonluk yaşayan ilk Türk erkek takımı olan ardından da Türkiye Kupası’nı müzesine taşıyan Halkbank çeyrek finalde Ziraat Bankası’nı rahat bir şekilde geçti. Ankara’da oynanan serinin ikinci maçını 29-27, 25-16, 25- 19’luk setlerle 3-0’la mağlup eden Mavi-Beyazlılar seride
2-0’lık üstünlük kurup, yarı finale çıktı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ