MENÜ

Arjen Robben: Beşiktaş olağanüstü işler yaptı

Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacağı Bayern Münih'te takımın Hollandalı yıldızı Arjen Robben, Siyah-Beyazlı rakiplerinin ciddiye alınması gerektiğini söyledi.

Arjen Robben: Beşiktaş olağanüstü işler yaptı

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 turunda Beşiktaş'ın rakibi Bayern Münih'te takımın yıldızı Arjen Robben, Siyah-Beyazlı temsilcimiz hakkındaki görüşlerini ifade etti.

Alman basınına açıklamalarda bulunan 34 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş'ın bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde olağanüstü işler yaptığını söylerken, ''Beşiktaş'a karşı oynayacağımız iki maçta zorlu geçecek. Diğer takımlara oranla Beşiktaş'a karşı daha az bilgiye sahibiz. Sonuçta rakibimiz Türkiye'de son şampiyon olan takım. Ayrıca Şampiyonlar Ligi'nde Porto ve Monaco gibi iki güçlü takımın önünde lider olarak gruptan çıktılar. İşimiz kolay olmayacak'' diye konuştu.

Hollandalı yıldız, Cenk Tosun'un Everton'a transfer olmasının da Beşiktaş'ın gücünden bir şey eksiltmeyeceğini vurguladı.

Robben, Bayern Münih'te ise teknik direktör değişikliği sonrası işlerin yoluna girdiğini belirtirken, ''Bundesliga'da üst üste iyi sonuçlar aldık. Belli bir ritme oturduk ve bu düzende devam etmemiz gerekiyor. Ligdeki performansımızı Şampiyonlar Ligi'ne yansıtmamız gerekiyor. Böyle olursa, şansımız artacaktır'' ifadelerini kullandı.

Beşiktaş ile Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi Son 16 turunda, çeyrek finale kalabilmek için kozlarını paylaşacak. Eşleşmede ilk maç 20 Şubat Salı günü Almanya'da, rövanş ise 14 Mart'ta Vodafone Park'ta oynanacak.
Mats Hummels'den Beşiktaş'a küçümseme!

Haberin Devamı
YORUM YAZ