MENÜ

Arena kapalı gişe

Süper Lig'de maçlara bir türlü ilgi göstermeyen futbolseverler, dün A Milli Takım'a destek vermek için tribüne koştu. Yaşanan trafik çilesi ve hafta içi olmasına rağmen TT Arena tıklım tıklım doldu.

Arena kapalı gişe

A Milli Takımımız’ın en kritik maçı olan Almanya randevusunda taraftarlar üzerine düşeni fazlasıyla yaptı. Süper Lig’de geride kalan 5 haftada pek çok şehirde statlar dolmazken, Ay-Yıldızlı ekibin zorlu mücadelesine futbolseverler büyük ilgi gösterdi. Yoğun trafikten dolayı ilk etapta koltukların bir bölümünün boş olması dikkat çekerken, karşılaşmanın 15. dakikasından itibaren tribünler tamamen dolmaya başladı. Hem hafta içi olması, hem de trafiğe rağmen Türk Telekom Arena Stadı’na koşan 52 bin kişi, A Milli Takıma 90 dakika boyunca destek verdi.

Haberin Devamı

Basın ordusu takip etti

Türkiye Futbol Federasyonu’nun yeni almış olduğu karar doğrultusunda aynı ligdeki gibi milli maçta da kadınlar ve 16 yaşından küçük çocuklar mücadeleyi ücretsiz izledi. Karşılaşmayı 342 yerli ve yabancı basın mensubu takip ederken, konuk takım tribününde de 500 kadar Alman futbolsever takımlarına destek verdi. Öte yandan Türk Telekom Arena’ya asılan pankartla, annesi vefat eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a başsağlığı dileğinde bulunuldu.

YORUM YAZ