MENÜ

Ardeşen başarıdan menmun

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Hüsnü Kemal Durak, Süper Lig'deki ilk yıllarında elde ettikleri derecenin, Türkiye hentbol camiasında büyük başarı olarak kabul edildiğini söyledi.

Ardeşen  başarıdan menmun

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Hüsnü Kemal Durak muhabirine yaptığı açıklamada, Bayanlar Hentbol Süper Ligi’ni dördüncü sırada bitirdiklerini belirterek, "Bu başarıda en büyük etken taraftarımızın desteğidir" dedi.

Haberin Devamı


İkinci önemli etkenin ise takımın kondisyonunu sürekli üst seviyede tutmaları olduğunu ifade eden Durak, "Sezon boyunca kondisyon çalışmalarımızı eksiksiz, hatta fazlasıyla yaptık. Özellikle Ayder Yaylası’nda yaptığımızı kondisyon çalışmalarının sonuçlarını sahada gördük. Bunu duyan rakip takımlarımızdan bazıları da sezon öncesi kamplarını Ardeşen ve Ayder’de yapma kararı aldı. Ağustos ayında Ardeşen’e gelecek takımlar 15 günlük kamp çalışmasını burada yapacak. Aynı dönemde kendileriyle Ardeşen’de hazırlık maçları yapacağız" diye konuştu.


Durak, Süper Lig’deki ilk yıllarında elde ettikleri derecenin Türkiye hentbol camiasında büyük başarı olarak kabul edildiğini kaydederek, şunları söyledi:
"Ligin ardından Türkiye Gençler Şampiyonası yarı final hazırlıklarına başladık. 24-28 Mayıs’ta Rize-Ardeşen, Sivas, Zonguldak ve Antalya merkezlerinde yapılacak yarı final müsabakaları için yoğun çalışma programı yaptık. Bir ayağı da Ardeşen’de olan yarı final karşılaşmalarının sonucuna göre gruplarında ilk üçe giren takımlar, Türkiye Şampiyonası finallerine katılmaya hak kazanacak. Grubumuzda başarılı sonuçlar elde ederek finale adımızı yazdırmak istiyoruz. Ardeşen’de yapılacak karşılaşmalarda taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz."
Bu arada, Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, Türkiye Gençler Şampiyonası yarı final hazırlıklarını, Ayder Yaylası’nda, antrenör Durak yönetiminde yürütüyor.

Haberin Devamı

AA

YORUM YAZ