MENÜ

Arda Turan, Milan'a doğru!

Gururumuz Arda, transfer dönemine damga vuracak gibi görünüyor. Corriere Dello Sport'un haberine göre; Milan, Arda'yı kadrosuna katmak için menaceriyle görüşecek. Başarılı oyuncunun serbest kalma bedeli ise 40 milyon Euro.

Arda Turan, Milan'a doğru!

La Liga’yı bu sezonu 3. sırada tamamlayan Atletico Madrid’de ülkemizi gururla temsil eden Arda Turan için İtalya’dan müthiş bir iddia geldi.

Çizme’de yayımlanan Corriere Dello Sport’un haberine göre; bu yaz için transfere büyük bir bütçe ayıran Milan, Arda’yı kadrosuna katmak istiyor. Gazete, İnzaghi’yi görevden alıp yerine Sinisa Mihajlovic’i getiren Milano ekibinin, yetenekli futbolcuyu sözleşmesinde yer alan “40 milyon Euro’yu veren alır” maddesini kullanarak takıma kazandıracağını yazdı. Haberde, bu hafta Arda’nın menaceri ve Milanlı yetkililerin bir araya gelerek konuyu görüşeceği belirtildi. Hatırlanılacağı üzere tecrübeli oyuncu, 2011-12 sezonunda Galatasaray’dan 12 milyon Euro bonservis bedeli ile İspanya’nın yolunu tutmuştu. Arda, Atletico Madrid formasıyla 127 lig maçına çıktı ve 13 gol atıp 20 de asist yaptı.

Dünya tarihine geçecek

Eğer bu transfer gerçekleşirse Arda, milli takımımızda forma giymiş oyuncular arasında en fazla bonservis bedeline sahip futbolcu unvanını elde edecek. Yıldız oyuncu dünya tarihinde ise 21. sıradaki isim olacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ