MENÜ

Arda Turan'dan ‘Akademi'ye davet

Feriköy’de start verilecek Nike Akademi’de gençlerle hız antrenmanına çıkacak olan Arda Turan, tüm ailelere çağrıda bulundu: Ücretsiz antrenmanlar gençlerin yeteneklerini geliştirmesi için müthiş fırsat. Aileler çocuklarını elinden tutup bu antrenmanlara götürmeli.

Arda Turan'dan ‘Akademi'ye davet

Nike’ın genç futbolseverlere yönelik hayata geçirdiği Nike Akademi İstanbul’un yeni dönemi 22-23 ve 29-30 Ekim tarihlerinde Feriköy’deki Taksimspor antrenman sahasında start alacak. Genç sporcular, bu etkinlikte Barcelona ve A Milli Takım’ın yıldızı Arda Turan ile tanışma ve hız antrenmanı yapma şansı bulacak. Deneyimli oyuncudan hızlı olmanın detaylarını öğrenme şansı bulmak isteyen gençe sporcular, etkinliğe nike.com/football adresinden kayıt yaptırabilecek.

Antrenmanda hızlı olmalısın’

Gençler için antrenman yapmanın öneminden bahseden Arda Turan, “Her şeye hazır olabilmenin en doğru yeri antrenmanlardır. Antrenmanda hızlı olmalısın. Antrenmanda eğer yavaşsan, gereken önemi vermezsen, sahada da yavaşsındır. Bu yüzden hedeflerine ulaşabilmek için hep hızlı olmak, hep en iyiyi vermek zorundasın. Eğer zaten antrenmanı iyi yaparsan sahada da hazır olursun” dedi.


Napoli'de Didier Drogba sesleri


‘Bu muhteşem bir fırsat’

Akademi’nin birleştirici gücünden de bahseden deneyimli oyuncu, “Bu antrenmanlar gençlerin yeteneklerini geliştirmeleri için muhteşem bir fırsat. Antrenmanların ücretsiz olması, sadece gençlere ve futbola odaklanması inanılmaz güzel bir olay. Antrenmanlar, çocukların sosyal ilişkileri adına, toplumun içine girmeleri adına, kendilerini geliştirmeleri adına muhteşem bir fırsat diye düşünüyorum. Aileler de çocuklarına destek olmalı, ellerinden tutup bu antrenmanlara götürmeli” sözlerini sarfetti.

‘Barça’da tüm kupaları istiyorum’

Barcelona’da yeni sezonun kendisi için güzel başladığını söyleyen ve kariyer hedeflerinden de bahseden Arda, “Burası Barcelona. Her zaman kazanmak zorundasınız. Ben de kazanmaya odaklanmış bir takımın parçasıyım artık. Önemli bir parçasıyım. Amacım her zaman tüm kupaları kazanmak. Bunun hayaliyle çalışıyorum, antrenmanlarıma çıkıyorum ve yaşıyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Yıldırım Demirören primleri açıkladı! İşte o rakam...

Haberin Devamı
YORUM YAZ