MENÜ

Arda, Barça taraftarını mest etti

Dün akşam Çek Cumhuriyeti'ni 2-0 mağlup ettiğimiz karşılaşma, Türkiye için büyük önem taşımasının yanı sıra, Barcelona cephesinde de dikkatle takip edildi.

Arda, Barça taraftarını mest etti

Milli takımın başarılı kaptanı Arda Turan, bu yaz 41 milyon Euro gibi astronomik bir fiyata Atletico Madrid'den Barcelona'ya transfer olmuştu. Ancak 28 yaşındaki futbolcu, Katalan kulübünün transfer yasağı nedeniyle ocak ayına kadar takımıyla hiçbir maça çıkamıyor.

Barcelona kulübü ve taraftarları da, yeni transferlerini ancak Milli takımımızın karşılaşmalarında takip edebiliyor.

Dün akşam alınan galibiyette yaptığı asist ve iyi futboluyla büyük bir pay sahibi olan Arda Turan, Barcelona taraftarlarının büyük beğenisini kazandı. Katalan taraftarlar, sosyal medya ve forumlarda yaptıkları yorumlarda Arda'dan büyük övgüyle bahsettiler.
[Content:{624227}]
"Bu adam kesinlikle dünya dışından gelmiş!"

Arda'nın özellikle ikinci gol öncesinde Hakan Çalhanoğlu'na yaptığı asist, Barça'ya gönül verenleri kelimenin tam anlamıyla mest etti. Asisti "dahice" olarak yorumlayan Katalan sporseverler, "Sihirbaz'dan fantastik bir ayak hareketi", "Biri Arda Turan'ı durdursun!", "Bu adam kesinlikle dünya dışından gelmiş. Ocak aynı sabırsızlıkla bekliyoruz" gibi ifadeler kullanarak, Milli oyuncumuza karşı olan beğenilerini ortaya koydular.

fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ