MENÜ

Araklı'nın 2. lig için kazanması şart

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta hafta sonu sahasında Kepez Belediyespor ile karşılaşacak Araklıspor'da, teknik direktör Halit Yakupoğlu, 2. Lig'e çıkmayı hedefleyen bir ekip olarak kazanmaktan başka bir çarelerinin olmadığını söyledi.

Araklı'nın 2. lig için kazanması şart

Yakupoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, daha önce kadro dışı bıraktıkları Selçuk ve İlhan’ı kadroya aldıklarını belirterek, "Bu futbolcularımız yaptıklarının yanlış olduğunu kabul ettiler ve özür dilediler. Yönetim kurulu da bu futbolcuları affetti. Ben de yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Uzun bir aradan sonra 14 maçtır yenilmeyen ideal kadromuzla çalışmalarımıza başladık" dedi.

Haberin Devamı

Bu hafta sahalarında karşılaşacakları Kepez Belediyespor’un teknik direktör değişikliğine gittiğini ifade eden Yakupoğlu, "Bu maç öncesi bir kan değişimine gittiler. Bizim maça da büyük önem veriyorlar. Bu açıdan zor bir maç bizleri bekliyor. Galibiyet dışındaki bir sonuç bizi ligde zora sokar. 2. Lig’e çıkmayı hedefleyen bir ekip olarak kazanmaktan başka bir çaremiz yok. Hedefimiz yolunda rakibin kim olduğu da çok önemli değil" diye konuştu.

AA

YORUM YAZ