MENÜ

Antoine Griezmann'da flaş gelişme! Atletico Madrid'e veda etti

Fransız yıldız Antoine Griezmann, bu yaz Atletico Madrid'den ayrılacağını kulüp CEO'suna ve hocası Simeone'ye resmen bildirdi. Atletico Madrid de Antoine Griezmann'ın önümüzdeki sezon takımda olmayacağını duyurdu ve Fransız oyuncu bir veda videosu yayınladı.

Antoine Griezmann'da flaş gelişme! Atletico Madrid'e veda etti

Atletico Madrid’in Fransız yıldızı Antoine Griezmann, kulüp başkanı Angel Gil Marin ve teknik direktörü Diego Simeone ile ayrılmak istediğini ileten bir görüşme gerçekleştirdi. Marca gazetesinin haberine göre, Fransız yıldız Atletico Madrid formasını son kez hafta La Liga'nın son maçı Levante karşılaşmasında giyecek.

Haberin Devamı

Antoine Griezmannda flaş gelişme Atletico Madride veda etti

Başta yıldızlar topluluğu Barcelona olmak üzere birçok dev takımla anılan Griezmann’ın 125 milyon Euro’luk serbest kalma maddesi bulunuyor. Barcelona'nın bu rakamı ödeyip, Antoine Griezmann ile 5 yıllık sözleşme imzalacağı iddia ediliyor.

Atletico Madrid açıkladı!

Antoine Griezmann, sezon sonunda Atletico Madrid'den ayrılacağını bu videoyla duyurdu. Fransız yıldız, ''İnanılmaz beş yıl oldu; Her şey için çok teşekkür ederim!'' sözleriyle Atletico'ya veda etti.

Atletico Madrid formasını 256 kez giyen Griezmann, 133 gol attı, 50 asist kaydetti. Fransız yıldız Atletico formasıyla 1 UEFA Avrupa Ligi, 1 UEFA Süper Kupası, 1 de İspanya Süper Kupası kazandı.

YORUM YAZ