MENÜ

Anthony Nwakaeme: Kolbastıyı Abdüş ve Parmak'tan öğrendim

Trabzonspor'un yıldız hücumcusu Anthony Nwakaeme, 2-0 kazandıkları Adana Demirspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Çok önemli bir galibiyet aldıklarını vurgulayan Nijeryalı yıldız, maç sonu kolbastı dansıyla galibiyeti hakkında kutlamaları hakkında da konuştu, ''Kolbastıyı Abdüş (Abdülkadir Ömür) ve Parmak'tan (Abdülkadir Parmak) öğrendim'' dedi.

Anthony Nwakaeme: Kolbastıyı Abdüş ve Parmak'tan öğrendim

Süper Lig'in 15. haftasında konuk ettiği Adana Demirspor'u Anthony Nwakaeme ve Marek Hamsik'in golleriyle mağlup eden Trabzonspor, üst üste 8. galibiyetini aldı ve namağlup liderliğini sürdürdü. 39 puanla zirvede olan Karadeniz ekibinde Nijeryalı yıldız, 90 dakikanın ardından açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Attıkları her golün çok değerli olduğunu ve önemli olanın takımın kazanması olduğunu dile getiren tecrübeli oyuncu, ''Çok önemli bir galibiyet aldık.'' dedi.

Nijeryalı yıldız, maç sonu kolbastı dansıyla galibiyeti hakkında kutlamaları hakkında da konuştu, ''Kolbastıyı Abdüş (Abdülkadir Ömür) ve Parmak'tan (Abdülkadir Parmak) öğrendim. Onlar sürekli dans ediyorlar zaten.'' dedi.

YORUM YAZ