MENÜ

Antep'ten çıkış yok: 2-0

Eskişehir'i konuk eden Gaziantepspor, rakibini Medunjanin ve Cenk'in golleriyle puansız yolladı, Bülent Uygun'la evindeki 4. maçı da kayıpsız atlattı. Ersun Yanal'ın öğrencileri ise galibiyet hasretini 6 maça çıkardı.

Antep'ten çıkış yok: 2-0

Haberin Devamı

Haftanın ilk maçında oyuna iyi başlayan Eskişehirspor iyi bitiren ise Gaziantepspor’du. Kadrolara baktığımızda Gaziantepspor hemen hemen Ordu’da kazanan 11’le sahadaydı. Eskişehirspor ise Tello-Hürriyet gibi orta alanın iki önemli isminden sakatlıkları nedeniyle yoksundu. Zaten ilk yarıda Hürriyet’i fazlasıyla aradı konuk ekip. Ersun Yanal, Elazığspor maçında düşük performans sergileyen sezonun bankolarından Veysel’i de kulübüye çekmişti. Daha 1. dakikada Cenk Tosun ara pasını Sernas’a ulaştırabilse ev sahibi öne geçebilirdi. Bu pozisyonun hemen ardından 2. dakikada Kamara, Gaziantepspor kalesini yokladı ama top az farkla auta çıktı. 26’da Medunjanin’den göstere göstere bir gol geldi ve Gaziantepspor 1-0 öne geçti. Golle rahatlayan ev sahibi ekip karşısında ne yaptığını bilemeyen şaşkın bir Eskişehirspor vardı. 37. dakikada Alper’in orta alanda kaptırdığı topu değerlendiren Cenk Tosun, savunmayı da çalımlayıp Boffin’i avladı: 2-0. Ev sahibi ekibin devre biterken bir topu da direkten geri geldi.

Es Es kayıplarda!

İkinci 45 dakikada iki takımda da oynama isteği üst düzeydeydi. Özellikle Eskişehirspor’un geriye düşüp de çevirdiği maç sayısının çok olması ister istemez heyecanı da artırıyordu. Son 10 dakikada ileride sadece Rostand’ı bırakan Gaziantepspor kapandı, Eskişehirspor hücum etti. Ancak ev sahibi ekip diri ve istekli bir savunma içinde olunca hata oranı da düşüktü. 85’te Diego’nun nefis frikiğiyle konuk ekip gole yaklaştı ama top az farkla direğin yanından dışarı gitti. 87’de Özgür Çek’in ortasında Necati’nin kafası üst direkten dışarı gitti. Maç da bu skorla sona erdi.

Tunç Kayacı

YORUM YAZ