MENÜ

Antep'te kazanan yok: 1-1

5-1'lik Rize mağlubiyetiyle tehlikeli bölgeye yaklaşan Gaziantep'in rakibi Süper Lig'de yenemediği Akhisar'dı. Kâbus yine devam etti. Ege ekibi, Uğur'la öne geçti. Cenk Tosun skoru eşitledi, taraflar birer puanla yetindi

Antep'te kazanan yok: 1-1

Mütevazi ve dar kadrosuyla ligde Avrupa potasının ensesine yapışan, kupada yarı finalin kapısından dönen Akhisar, bu sezonki 32. resmi maçına çıktı Gaziantep’e karşı. Bilal Kısa ve Kenan Özer gibi bankoların da yokluğunda işi zordu yani Ege temsilcisinin. Sergen Yalçın’ın, oyunu önde kurup, Cenk ve Traore gibi seri hücum silahlarıyla sonuca gitme planı Rize’de 5 gollü hezimete dönüşmüştü. Genç hoca dünkü maçta da çizgisini bozmadı. Sakatlıkları bulunan Bekir Ozan ve Turgut Doğan’ın olmadığı maçta aslında bir riskti bu Güneydoğu ekibi adına. Nitekim, iyi bir kontra takımı olan Akigolar, ilk yarıda Niasse’nin ayağından, önce 10. dakikada sonra 24’te iki net fırsat yakaladı, başarılı olamadı. Buna karşılık Beşiktaşlı (!) Cenk’in 12’deki röveşatası, 36’daki karşı karşıyası ilk 45’in kırılma anlarıydı. Tabii 23’te Traore’nin harcadığı, Medunjanin’in penaltı beklediği pozisyonu da gözardı etmemek gerek.

‘İstifa’ sesleri

47’de Binya hata yaptı, Güray zoru başardı. İkinci devrede de Sergen hoca oyunu sıkıştırdı, ama konuk ekip biraz daha fazla çalıştı. Yeşil-Siyahlılar’ın stoperi Uğur, 59’da kafayı kullandı, tabelaya 0-1’i yazdı. Kamil Ocak’ta ‘yönetim istifa’ sesleri yükselmeye başlamıştı ki, Sergen’in taktiği işledi. 77’de ceza alanı dışında günün çalışkan ismi Traore indirdi, Cenk’in şutu ağlara gitti: 1-1. 26 puanla ateş hattından uzaklaşamayan Antep maçın sonucu kâbus dolu günlerin habercisi. Akhisar için ise deplasmanda alınan 1 puan altın değerinde.

Ö.Necati Albayrak

Haberin Devamı

GAZİANTEPSPOR 1-1 AKHİSAR BELEDİYE MAÇ DETAYLARI

SPOR TOTO SÜPER LİG FİKSTÜR VE PUAN DURUMU

YORUM YAZ