MENÜ

Antep üçüncülük istiyor

Bursaspor'un, Beşiktaş maçı öncesinde çıkan olaylar ve maçın iptal edilmesinden dolayı 3-0 hükmen yenik sayılmasıyla birlikte üçüncülük şansı artan Gaziantepspor, deplasmanda Kayserispor'u yenerek iddiasını son maça kadar taşımak istiyor.

Antep üçüncülük istiyor

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında yarın deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak olan Gaziantepspor, Celal Doğan Tesislerinde yaptığı antrenmanla çalışmalarını tamamladı.
Teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde 45 dakika süren antrenmanın ana bölümünde futbolcular 5’e 2 pas çalışması yaptı.

Tolunay Kafkas, yarın ligin en iyi ekiplerinden biri ile puan mücadelesi yapacaklarını, bu maçta iyi olan tarafın kazanmasını dilediklerini söyledi.

Ligde hem 3. hem de 6. olma ihtimallerinin bulunduğunu ifade eden Tolunay Kafkas, "Şimdi ilk 6 belli. Fakat bu ilk altı içindeki, birinci ve ikinciyi saymıyorum, üçüncülük, dördüncülük, beşincilik ve altıncılık. Biz, Kayserispor, Beşiktaş ve Bursaspor üçüncü de olabiliriz altıncı da. Böyle bir fikstür var karşımızda. Bu hafta da ligin iddialı ve iyi takımlarından olan Kayserispor ile karşı karşıya geleceğiz. Ben hak edenin, iyi oynayanın kazanmasına diliyorum" dedi.

Bu arada cezası biten Dany’nin Kayserispor karşısında forma giymesi beklenirken, sakatlığı süren Karcemarskas’ın oynayamayacağı, Hürriyet’in ise durumunun maç saati belli olacağı belirtildi. Kaleci Karcemarskas’ın yerine ise genç Eray’ın kaleyi koruması bekleniyor.

Kırmızı-siyahlılarda 6 futbolcu ise sarı kart sınırında bulunuyor. Teknik heyet, son iki haftaya girilirken sarı kart sınırında bulunan Murat Ceylan, Dany, Serdar Kurtuluş, Şenol Can, Yalçın ve Wagner’den dikkat etmelerini istedi.

Gaziantepspor, antrenmanın ardından karayolu ile Kayseri’ye gitti. Kulüp başkanı İbrahim Kızıl, Kayserispor maçı öncesinde takımın son antrenmanını izledi. Antrenman sonrası futbolcularla bir araya gelen Kızıl, Kayserispor maçının önemini vurgulayarak, başarı dileğinde bulundu.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ