MENÜ

Antalyaspor'un yarısı Doukara!

16 puana ulaşıp gözünü zirveye diken Antalyaspor'u Doukara sırtlıyor. Geçen sezonun ortasında takıma katılan Senegalli golcü, 22 maçta 9 gol 7 asistle oynadı, Antalya’nın 31 golünün yarısından fazlasına katkı yaptı.

Antalyaspor'un yarısı Doukara!

Düşme potasının en büyük adaylarından biri olan Antalyaspor, Bülent Korkmaz yönetimindeki müthiş performansıyla tüm dikkatleri üzerine çekerken 16 puanla zirve hesaplarına girildi. Bu süreçte ise takımın en dikkat çeken ismi kuşkusuz Souleymane Doukara oldu.

Haberin Devamı

Geçen sezonun ara transfer döneminde Osmanlıspor’dan kadroya katılan oyuncu o dönemden bu yana çıktığı 22 maça 9 gol, 7 asistlik bir performansla damgasını vurdu. Bu süre içerisinde Antalyaspor ise takım olarak 31 kez fileleri havalandırdı. Akdeniz ekibinin formasını giymeye başladıktan sonra takımın yarısından fazla gole katkıda bulunan Doukara, sezon başındaki tavrıyla da alkış aldı.

Örnek davranış

Sözleşmesini tek taraflı fesih hakkı elinde bulunuyorken bunu kullanmayarak Antalyaspor’a zor zamanda katkıda bulunmayı seçen 27 yaşındaki golcü, bu nedenle taraftarın da en sevdiği isimlerden biri olmayı başardı.

YORUM YAZ