MENÜ

Antalyasporlu William Vainqueur'ün Monaco'ya transferinde flaş gelişme!

Antalyaspor'da forma giyen William Vainqueur, sezon sonuna dek Monaco'ya kiralanmak istenmiş ancak dün, sağlık kontrollerinden geçememişti. Suya düşmesi beklenen transferle ilgili olarak bugün Fransız medyasından flaş bir iddia geldi.

Antalyasporlu William Vainqueur'ün Monaco'ya transferinde flaş gelişme!

Antalyaspor, Fransız futbolcusu William Vainqueur'ün sezon sonuna dek kiralanması için Monaco'yla prensipte anlaşmıştı. Ancak 30 yaşındaki ön liberonun sağlık kontrollerinden geçemediği açıklanmıştı.

Haberin Devamı

Monaco'nun teknik patronu Thierry Henry de konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Sağlık kontrolü iyi geçmedi. Yazık oldu çünkü onu hem kariyeri hem oyun tarzı hem de Ligue 1 tecrübesi nedeniyle takımımızda görmek istiyorduk." ifadelerini kullanmıştı.

Suya düşmesi beklenen transferle ilgili olarak bugün L'Equipe gazetesinden ise bomba bir iddia geldi. Gazete, oyuncunun transferiyle ilgili olarak Monaco'nun son bir durum değerlendirmesi daha yapacağını kaydetti.

Haberde kulübün sportif direktörü Michael Emenalo'nun Vainqueur'ün çok faydalı olacağını düşündüğü ve oyuncunun da Monaco'da oynamayı çok istediği belirtilirken önümüzdeki günlerde Vainqueur ile başkan Vadim Vasilyev'in bir araya geleceği ifade edildi.

Haberin Devamı

Yunus DİLBER / Fanatik Dış Haberler

YORUM YAZ