MENÜ

Antalyaspor'da Mehmet Aygün istifa etti

PTT 1. Lig'in 26. haftasında sahasında oynadığı Altınordu maçını 3-2 kaybeden Antalyaspor'da asbaşkan Mehmet Aygün istifa etti.

Antalyaspor'da Mehmet Aygün istifa etti

Mehmet Aygün istifaya gerekçe olarak dün akşam alınan yenilginin ardından taraftarlarının aracına vurmasını ve koltuk sevdalısı olmadığını belirtti.

Yönetim kuruluna sözlü istifasını sunduğunu ifade eden asbaşkan Mehmet Aygün, “Evet istifa ettim. Buna sebep olarak dün akşam maç bitiminden sonra aracıma vurulması ve bu kadar istifa diye bağırıyorsa o koltukta durmanın anlamı yok. Demek ki olmuyor. Dilekçemi sözlü olarak herkese sundum. Yazılı olarak daha sunmadım." dedi.

"Arkadaşlarıma yazın dedim. Her şeyin hayırlısı olsun. Biz koltuk sevdalısı değiliz. Görev adamıyız. Olmadı, yapacak bir şey yok. Yönetimden başka istifa olup olmadığını bilmiyorum. Dün gece ben o olayları yaşadıktan sonra bende olay koptu. Çoluğum çocuğum var benim. İnsanlar gelip aracıma vuracak tartaklayacak öyle bir şey yok. Ben Antalyaspor'la devam edeceğim. Ben Antalyasporluyum. Zamanım olursa ben hep Antalyaspor'la olacağım ben yine söylüyorum Antalya’yı ve Antalyaspor’u seviyorum”

Haberin Devamı
YORUM YAZ