MENÜ

Antalyaspor'da başkan Gencer patladı

Ligin 26. haftasında sahasında oynadığı Altınordu maçını kaybeden Antalyaspor'da sular durulmuyor. Maçta ve maçın ardından yönetimi istifaya davet eden Kırmızı-Beyazlı taraftarlara Başkan Gültekin Gencer, "Bizi istifaya davet ediyorlar varsa başka alternatifleri şu andan itibaren kulübün sorunlarıyla beraber bu işin içinden çıkacak, buyursunlar gelsinler. Biz her türlü tekliflere açığız" dedi.

Antalyaspor'da başkan Gencer patladı

PTT 1. Lig'i en azından ikinci sırada tamamlayıp Süper Lig'e adını direkt yazdırmak isteyen Antalyaspor'da başkan Gültekin Gencer, yapılan protestoların yersiz olduğunu dile getirdi. Altınordu maçında alınan yenilginin ardından şokta olduklarını ifade eden başkan Gencer, "Tabi burada ne yönetim ne futbolcu kimse böyle fırsatlar haftasında yenilmek istemez. 3 puan kaybına uğramak istemez. Çok güzel geçen bir cumartesi ve pazar gününün sabahında, alınan sonuçların lehimize olduğu zaman da beklenmedik bir Altınordu yenilgisi. Tabi şoktayız. Maçın başında gelen erken bir gol, onu da telafi etme neticesinde, bir hafta öncesinde çok iyi top oynayan bir takım bu hafta rakibi hafife mi aldılar ne yaptılarsa sahada yürüyemez haldeydi" şeklinde konuştu.

'Tekliflere açığız'

Kaybedilen her maçtan sonra yönetim olarak suçlandıklarını dile getiren Gencer, "Kaybeden başta onlar oluyor. Sonrasında şehir oluyor. Yönetim olarak her zaman biz suçlanıyoruz. Biz de maçlardan önce stadyuma geldiğimiz zaman hayal kırıklığına uğruyoruz. Adana Demirspor maçında inanılmaz bir tribün şovu, bu hafta tam bir fırsatlar haftası. Hazır rakiplerimiz puan kaybetmişti. Tribünlerin dolmasını bekliyorduk ama bakıyoruz bomboş. Bu duruma biz de üzülüyoruz. Şehir şampiyonluğu istemiyor mu diye düşünüyoruz. Biz yine de seyircimize suç bulmuyoruz. Bizi istifaya davet ediyorlar varsa başka alternatifleri şu andan itibaren kulübün sorunlarıyla beraber bu işin içinden çıkacak, buyursunlar gelsinler. Biz her türlü tekliflere açığız" diye konuştu.

'Hiçbir gelirimiz yok'

Her türlü olumsuzluklara rağmen yaptıklarının ortada olduğunu söyleyen Gültekin Gencer, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Hiçbir gelirimiz olmadığı halde yaptıklarımız ortada. Yaptığımız transferler, kurduğumuz takım ortada. Yaptığımız ödemeler ortada. Biz şu durumda bile geçen hafta takımın Bucaspor deplasmanı primlerini birer tane de maaş ödeyerek şu maça çıkmalarını sağladık. Son cumartesi günü para ödemesi yaptık. Bazen her şeyin para olmadığını ortaya çıkarıyor. Duyuyoruz 7-8 aydır maaş alamayan takımların olduğunu, 3 tane yabancının çarpımı Altınordu takımının bütçesi. Baktığınız zaman her şey masa başındakileri tayin etmiyor. Futbol netice, skor oyunu. Sonuç olarak maç bittiğinde tabelada 2-3 yazıyordu. 3 puan kaybettik."

'Pes etmeyeceğiz'

Spor Toto Süper Lig’i sonuna kadar kovalayacaklarını belirten Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, "Kaybedilen bir şey yok. Ona bakılırsa hafta sonu Karşıyaka, Adana Demirspor maçında 3-0 olduğunda ilk 20 dakika da artık Play-Off hesapları yapalım diyorduk. Baktık herkes puan kaybediyor. 8 hafta var. Nihayetinde hoca da üzgün. Herkes üzgün. Önümüzdeki maçları kazanmanın hesabına bakacağız. Daha önce de dediğimiz gibi. Kalan 8 maç var. Play-Off da garanti gibi koptu zaten aşağıdaki takımlar. Sonuna kadar kovalayacağız. Pes etmek yok. Bu durumda zaten biz bırakıp gidersek, taraftarların isteğini yaparsak Antalya’ya en büyük ihaneti yapmış oluruz. Takımı şimdi yarı yolda bırakırsak, nihayetinde bu takımın 2 ay boyunca her türlü ihtiyacı var. Deplasmana, kampa ihtiyacı var. Burada çalışmaya, her şeye ihtiyacı var. Bunlar yönetimsiz olmaz. Elini cebine atmayan insanlar olmazsa olmaz. Bunları da biz sonuna kadar, taraftar derse ki biz hazırız, her şeyi biz buluruz buyursunlar bir şey demiyoruz" açıklamasını yaptı.

'Motive olamadık'

Altınordu mağlubiyetini motive olmamaya bağlayan Gencer, "Altınordu takımı bu ligin en çok koşan takımı. Bulunduğu konuma baktığınız zaman bizi yendiler, kümede kalmayı garantilediler gibi bir şey. Bizim mağlubiyetlerimize baktığınız zaman üstteki takımlara değil, alttaki takımlara kaybettiğimizi görürsünüz. Rakiplerimizle maçlarımıza bakarsanız, Kayserispor’u yenmişsiniz, Adana Demirspor’la iki maçta da berabere kalmışsın, Osmanlıspor ile deplasmanda berabere kalmışsın, Şanlıurfaspor’u iki maçta da yenmişsin, Samsunspor’u içeride yenmiş, dışarıda kaybetmişsin ama bütün mağlubiyetlerimiz aşağıdaki takımlar. Nedeni motive olmama. Bu ligi tanımama da demeyeceğim, çoğu bu ligi tanıyan oyuncular. Hocaların kaderi diyelim. Başka da bir şey demeyelim. Nihayetinde ilk Altınordu maçından sonra hoca değişikliği olmuştu. Orduspor maçından sonra da bir hoca değişikliği daha oldu. Altınordu maçı geldi Yusuf hoca kendi sahamızda yenildi. Yapacak bir şey yok" ifadelerini kullandı.

İHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ