MENÜ

Antalyaspor, yenilmezlik rekorunu kırmak istiyor

Süper Lig'in 27. haftasında sahasında Başakşehir ile golsüz berabere kalan Antalyaspor, kulüp tarihinde 2'nci kez 11 maçlık yenilmezlik serisi yakalarken, yeni hedef olarak hafta içerisinde deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçından puan ya da puanlar alarak, yenilmezlik serisini 12 maça çıkarıp kulüp rekorunu kırmayı hedefliyor.

Antalyaspor, yenilmezlik rekorunu kırmak istiyor

Süper Lig'de oynadığı maçlarda 7 galibiyet, 13 beraberlik ve 6 yenilgi alarak 34 puan toplayan Antalyaspor, perşembe günü deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçından puan ya da puanlar alarak, yenilmezlik serisini ligde 12 maça çıkarmak hedefinde. Kırmızı beyazlı ekip Fenerbahçe karşısında puan alarak yenilmezlik serisini 12 maça çıkarması halinde 55 yıllık kulüp tarihinin rekorunu kırmış olacak.

Haberin Devamı

SERİYİ BAŞAKŞEHİR BOZDU

Geçen sezon da 11 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan Antalyaspor, bu sezon da benzer bir başarıyla yoluna devam ediyor. Antalyaspor, geçen sezonun 18'inci haftasında iç sahada Göztepe'ye 3-0 mağlup olduktan sonra, oynadığı 11 maçta yenilgi yüzü görmedi. Kırmızı beyazlılar, Denizlispor, Kasımpaşa, Yeni Malatyaspor, Sivasspor, Beşiktaş ve Rizespor'u yenerken, Konyaspor, Kayserispor, Fenerbahçe, Gençlerbirliği ve Gaziantep FK ile berabere kaldı. Akdeniz ekibi ligin 30'uncu haftasında sahasında son şampiyon Başakşehir'e 2-0 kaybederken 11 maçlık seri de bu şekilde sona erdi.

BU SEZON REKOR PEŞİNDE

Geçen sezon 2006-2007 sezonundaki 10 maçlık yenilmezlik serisini geçen, bu sezon da 11 maçlık yenilmezlik serisini yakalayan Antalyaspor, ligin 28'inci haftasında perşembe günü deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçında puan ya da puanlar alması halinde 55 yıllık kulüp tarihinde ilk kez 12 maçlık yenilmezlik serisi yakalamış olacak. Kırmızı beyazlı takım bu sezon 6-0 kaybedilen Hatayspor maçından sonra oynadığı 11 maçı kaybetmezken, 3 galibiyet ve 8 beraberlik alarak 17 puan topladı. Akdeniz ekibi, Fatih Karagümrük, Göztepe ve Gençlerbirliği'ni mağlup ederken, Galatasaray, Trabzonspor, Konyaspor, Beşiktaş, Denizlispor, Yeni Malatyaspor, Gaziantep FK ve Başakşehir ile de berabere kaldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe-Antalyaspor mücadelesi perşembe günü saat 19.00'da Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanacak.

Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA)

YORUM YAZ