MENÜ

Antalyaspor, transfere damgasını vuracak

Süper Lig'in yeni takımı Antalyaspor, dünya çapında ses getirecek transferlere hazırlanıyor. Müjdeyi veren Başkan Gültekin Gencer, “Perşembe günü Ronaldinho ile İstanbul'da görüşeceğiz. Eto'o transferinde ise iyi ilerleme kaydettik” diye konuştu.

Antalyaspor, transfere damgasını vuracak

PTT 1. Lig Play-Off finalinde Samsunspor’u penaltı atışlarında mağlup ederek Süper Lig’e yükselen Antalyaspor, transferde büyük oynuyor. Resmi olarak sadece Karşıyaka’dan Rıdvan Şimşek’le anlaşan Antalyaspor, iki dünya devi Ronaldinho ve Eto’o’yu Türkiye’ye getirmeye çok yaklaştı.

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Brezilyalı yıldız Ronaldinho ile perşembe günü İstanbul’da görüşeceklerini açıkladı. Ağabeyi olan menaceri Roberto Assis’in çarşamba günü İstanbul’a geleceğini aktaran Gencer, “Ronaldinho şu anda Meksika’da takımıyla ilişkisini kesiyor. Daha sonra Brezilya’ya gidecek. Çarşamba günü menaceriyle İstanbul’a gelmesini planlıyoruz, ama en geç perşembe günü Türkiye’de olacak. Karşılıklı anlaşma yapıldığı takdirde Antalya’ya gelip imza atacak” diye konuştu.

Sampdoria forması giyen Eto’o’da da olumlu gelişmeler yaşanıyor. Gültekin Gencer, “Görüşmelerde iyi yol katettiğimizi düşünüyorum” dedi.

Görüş ayrılığı!

Başkan’ın, “Ronaldinho ve Samuel Eto’o gibi isimleri kadromuza katmak için çalışmalara başladık” demesi taraftarlar arasında büyük heyecan yarattı. Ancak basın sözcüsü Hasan Ali Şahin’in, “Bizim böyle bir düşüncemiz yok” ifadelerini sarfetmesi yönetim içerisinde görüş ayrılıklarına neden oldu.

Mehmet Ali Sabuncu

Haberin Devamı
YORUM YAZ