MENÜ

Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin: Penaltı kaçırdı diye kızmam

Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin, Beşiktaş maçının ardından, takımında kaçan ilk penaltıyı kullanan 18 yaşındaki Mustafa Erdilman'a sahip çıktı. Genç hoca, "Ben futbol hayatımda o kadar çok penaltı kaçırdım ki… Penaltı kaçmasına kızacak bir insan değilim. Mustafa, inanılmaz bir karakter göstererek penaltıyı atmak istedi" dedi.

Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin: Penaltı kaçırdı diye kızmam

Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin, Beşiktaş'a penaltılarla kaybedilen Süper Kupa finalinin ardından açıklamalarda bulundu. Genç hoca, takımında kaçan ilk penaltıyı kullanan 18 yaşındaki Mustafa Erdilman'a da sahip çıktı.

Haberin Devamı

Kendisinin futbol kariyerinden örnekler veren Nuri Şahin, "Beşiktaş'ı ve Önder hocayı tebrik ediyorum. Takımımla gurur duyuyorum. İlk yarı iyi değildik. İkinci yarı kontrolü elimize aldık. Uzatmalarda daha diriydik. Bu işin içinde kazanmak da var kaybetmek de var. Ben futbol hayatımda o kadar çok penaltı kaçırdım ki… Hiçbir sıkıntı yok. Penaltı kaçmasına kızacak bir insan değilim. Mustafa, inanılmaz bir karakter göstererek penaltıyı atmak istedi. Beşiktaş’ı tebrik ediyorum" dedi.

Kupa seromonisinde yaşanan gerginliğe de değinen genç çalıştırıcı, "Maçı gölge altında bırakmak istemiyorum. Benim için kazanmaktan çok saygı önemlidir. Kazandığında, kaybettiğinde saygı göstermek önemlidir. Beşiktaş’a hiçbir şey söylemiyorum tabii ki ama bu Rosier kalitesinde bir futbolcuya yakışmadı" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ