MENÜ

Antalya'da iki transfer birden

Antalyaspor, Samsunsporlu Arif Şahin ile Ankarasporlu Serkan Atak ile 1'er yıllık sözleşme imzaladı.

Antalya'da iki transfer birden

Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine kulüp başkanı Gültekin Gencer, futbol şube sorumlusu Mehmet Aygün, basın sözcüsü İnanç Kendiroğlu, yönetici İrfan Karakaş ve Mustafa Şahingöz katıldı.

Haberin Devamı

Törende konuşan Mehmet Aygün, yeni transferlerin camiaya hayırlı olması dileğinde bulunarak, "Futbolcularımız inşallah başarılı sezonlar geçirir. Bize de güzellikler yaşatırlar" dedi. 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Arif Şahin de anlaşmanın her iki taraf için hayırlı olması dileğinde bulunarak, "Antalyaspor, inşallah layık olduğu Süper Lig'e çıkar. Biz bunun için buradayız. Antalyaspor'a geldiğim için çok mutluyum. Camiaya layık olmaya çalışacağım" diye konuştu.

30 yaşındaki orta saha oyuncusu Serkan Atak ise Antalyaspor'a geldiğim için çok mutluyum. Allah’ın izniyle sezon sonunda Süper Lig'e çıkmak istiyoruz. Transferde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Umarım sezon sonunda Süper Lig'e yükseleceğiz" dedi.

Haberin Devamı

TİTA VE MURAT DURUER İLE YOLLAR AYRILDI

Kulüp başkanı Gültekin Gencer de transferle ilgili sorulara yanıt verdi. Tita ile karşılıklı yollarını ayırdıklarını belirten Gültekin Gencer, şöyle konuştu:
"Murat Duruer Çaykur Rizespor'a gitti. Bunun dışındaki futbolcuların hepsini zaman içerisinde davet ettik. Gidecek ve kalacak olanlarla görüştük. Enoh ile ilgili bizim Ajax kulübü ile aramızda problem yok. Bizim her şeyden önemlisi Enoh ile devam edip etmeyeceğimiz söz konusu. Enoh'la ilgili düşüncelerimizi 48 saat sonra açıklayacağız."

Gencer, Antalyaspor'un kuruluş yıl dönümü olan 2 Temmuz'da spor camiasına iftar yemeği vereceklerini sözlerine ekledi. Tavşanlı Linyitspor'dan Sakıp ile de yarın sözleşme imzalanacağı açıklandı.

Ahmet Geven - DHA

YORUM YAZ