MENÜ

Antalya'da dev futbol buluşması

“Futbolun Gelişimi – Bugün ve Yarın” konulu 32. AEFCA Sempozyumu, 19-23 Kasım tarihleri arasında Antalya'da yapılacak.

Antalya'da dev futbol buluşması

Türk futbolunun önde gelen kuruluşlarından olan TÜFAD (Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği) ile üyesi olduğu Avrupa Futbol Antrenörleri Dernekleri Birliği’nin (Alliance of European Football Coaches’ Association-AEFCA) ortaklaşa düzenleyecekleri “Futbolun Gelişimi – Bugün ve Yarın” konulu 32. AEFCA Sempozyumu, 19-23 Kasım tarihleri arasında Antalya’da yapılacak.

UEFA, FIFA ve ADIDAS’ın sponsorluğunda gerçekleştirilecek bu prestijli spor organizasyonuna AEFCA’ya üye olan 45 Avrupa ülkesiyle birlikte AEFCA üyesi olmayan Afrika, Amerika, Asya, Orta Doğu, Güney Amerika, Kanada ve Japonya’dan 200’ün üzerinde futbol profesyoneli katılacak.

Kervansaray Lara Convention Center & Spa Resort Hotel’de gerçekleştirilecek sempozyuma, AEFCA Başkanı Mr. Dr. Jozef Venglos, AEFCA Genel Sekreteri Mr. Karlheinz Raviol, Türk futbolunun önde gelen teknik adamları Metin Türel ve Özkan Sümer, TFF Futbol Gelişim Direktörü Tolunay Kafkas, Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, UEFA’nın Teknik İşlerden Sorumlu Direktörü Mr. Andy Roxburgh, Rusya Bayan Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mrs. Vera Pauw, ABD Bayan Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mrs. Pia Sundhage, Danimarka Futbol Federasyonu Teknik İşlerden Sorumlu Direktörü Mr. Peter Rudbaek, Avusturya Futbol Federasyonu Teknik İşlerden Sorumlu Direktörü Mr. Willi Ruttensteiner ve Almanya Futbol Federasyonu Yetenek Geliştirme ve Kaleci Antrenörü Eğitimi Bölümü Başkanı Mr. Jörg Daniel gibi futbol dünyasının birçok önemli ismi sunum ve konuşmalarıyla katkılarını sağlayacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ