MENÜ

Antalya'da deprem oldu? Son depremler 11 Eylül Salı

Antalya'da 4,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Döşemealtı ilçesinde saat 02.03 sıralarında 4,8 deprem oldu. Sarsıntı nedeniyle ilçede kısa süreli panik yaşanırken herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadı. Depremin yaklaşık 47 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi.

Antalya'da deprem oldu? Son depremler 11 Eylül Salı

Antalya'daki deprem vatandaşları sokağa döktü. Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Antalya'da meydana gelen deprem Antalya'nın tamamında ve Burdur ile Isparta'nın Antalya sınırındaki ilçelerinde de hissedildi. İşte AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler...

Haberin Devamı

Afet ve Acil DurumYönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) aktardığı bilgiye göre, Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde 02.02'te 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 47 kilometre derinlikte gerçekleşen ve yaklaşık yarım dakika süren deprem kısa süreliğine paniğe neden oldu. Deprem, Antalya’nın tamamında ve Burdur ile Isparta’nın Antalya sınırındaki ilçelerinde de hissedildi.

Öte yandan, Kandili Rasathanesi verilerine göre ise deprem, Döşemealtı ilçesi, Ilıcaköy mahallesinde 4.8 büyüklüğünde 105 km derinlikte meydana geldi.

“ŞU AN İÇİN HERHANGİ BİR OLUMSUZLUK YOK”

Antalya AFAD Müdürü Fevzi Timur, Döşemealtı ilçesinde 4,8 büyüklüğünde meydana gelen depreme ilişkin, şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını söyledi.

Haberin Devamı

Jandarma, polis, 112 Acil Çağrı Merkezi ve kriz masası ekiplerine herhangi bir olumsuzluk bilgisi gelmediğini belirten Timur, “AFAD ekimizi de sahaya gönderdik. Arkadaşlarımız sahada inceleme yapacaklar fakat şu an için herhangi bir olumsuzluk yok.” dedi. AJANSLAR

SON DEPREMLER

Yaşanan depremlerin saatini ve şiddetini anlık olarak takip etmek mümkün. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem- Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi(BDTİM) tarafından kaydedilen depremlere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Son depremleri görmek için tıklayın...

YORUM YAZ