MENÜ

Antalya için derbi vakti

Giresunspor maçını kazanıp lig ikinciliği yolunda umutlanan Antalayspor, derbi için geri sayıma geçti. Play-Off grubu içinde kendine yer bulmaya çalışan kentin bir diğer takımı Albimo Alanyaspor'a konuk olacak Kırmızı-Beyazlılar'da teknik direktör Yusuf Şimşek,"Alanyaspor maçı bizim için derbidir. Kazanmak istiyoruz. Kazanabileceğimiz bir maç ve bu maçtan hakkımızla 3 puan almak istiyoruz" dedi.

Antalya için derbi vakti

Süper Lig’e yükselme hedefiyle mücadele eden Antalyaspor, deplasmanda oynayacağı Albimo Alanyaspor maçı hazırlıklarına başladı. Hasan Subaşı Tesisleri’nde yapılan antrenman teknik direktör Yusuf Şimşek’in futbolcularıyla sahada kısa süre görüşmesiyle başladı. Mini toplantının ardından hafif sakatlığı bulunan Diarra ile Ahmet Aras, salonda çalıştı. Kırmızı-Beyazlı takım koşu, ısınma hareketleri, kuvvet ve denge çalışması yaptı. Şimşek gözetimindeki antrenmanda futbolcuların neşeli oldukları gözlendi.

'Bizim için derbi'

Antrenmanda gazetecilere açıklama yapan Şimşek, Giresunspor maçında futbolcularının 90 dakika mücadele ederek kazandıklarını söyledi. İlk yarı vasat futbol oynadıklarını, ikinci yarı ise daha iyi oyun ve mücadele ettiklerini anlatan Şimşek, son dakika yaşanan pozisyonda kalelerinde beraberlik golü yiyebileceklerine değindi. Şimşek, kalan maçlarda inanılmaz futbol değil, sahada inanılmaz mücadele ve kazanma isteğiyle oynacaklarını ifade etti. Albimo Alanyaspor ile deplasmanda cumartesi günü oynayacaklarını hatırlatan Şimşek, "Alanyaspor maçı bizim için derbidir. Antalya için yıllardır derbidir. Kazanmak istiyoruz. Kazanabileceğimiz bir maç ve bu maçtan da hakkımızla 3 puan almak istiyoruz" yorumunu yaptı.

'Sabırsızlıkla bekliyorum'

Ligin ilk devresinde Antalyaspor’un sahasında Albimo Alanyaspor’a 4-0 mağlup olmasına değinen Şimşek, bu yenilginin Antalyaspor futbolcularına olumlu yansıyacağını ve kazanma isteğini artıracağını anlattı. Cumartesi gününe kadar tüm hazırlıkları galibiyet hedefiyle yapacaklarını aktaran Şimşek, "Biz oyun disiplininden taviz vermeyeceğiz. Orada yüreğini koyan, mücadele gücünü en yüksek tutan, rakibinden daha çok oynayan Antalyaspor izletmek için sabırsızlıkla bekliyoruz" dedi.

'Süper Lig'e çıkacağız'

Antalyaspor’da göreve geldikten sonra kazanılan 4 maçta kalede gol görmediklerini anlatan Şimşek, öncelikli prensibinin gol yememek olduğunu söyledi. Takımın gol atabilecek kapasiteye sahip oyunculardan kurulu olduğunu ve sahada 5 forvetle oynadıklarını dile getiren Şimşek, kalan 6 maçı da kazanmak istediklerine dikkat çekti. PTT 1. Lig’i ilk 2 sırada tamamlamak istediklerini vurgulayan Şimşek, "Herkes defansa gelecek herkes hücumda olacak. Bütün maçları kazanmak için çıkacağız. Alanya da onların biri. Önümüzdeki 6 maçı alırsak ilk 2’de çıkmamamız için bir sebep yok. Ben futbolcularıma da söylüyorum. Bu takım ilk 2’den çıkacak. Çıkamazsa da Play-Off müsabakalarından çıkacak" diye konuştu.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ