MENÜ

Antalya Futgolf Grand Final Turnuvası rekor kırdı!

Dünyanın yükselen trend sporu Futgolf, Antalya’da Türkiye’nin bugüne kadar yapılmış en büyük ve en yüksek katılımlı turnuvasıyla sevenleriyle buluştu.

Antalya Futgolf Grand Final Turnuvası rekor kırdı!

Ülkemizin en büyük futgolf oluşumu Futgolf Gençlik ve Spor Derneğinin (FGSD) düzenlediği Ford Store Bilaller Antalya Futgolf Grand Final Turnuvası’nda 80 katılımcı birbirinden değerli ödüller için sahada yarıştı.

Haberin Devamı

Titanic Deluxe Golf Belek sahasındaki turnuvaya Ford Store Bilaller ve Maçkolik dışında Acıbadem Sports sağlık sponsoru, Bilcee Tekstil ise kıyafet sponsoru olarak destek verdiler.

Turnuvayı, 2018 şampiyonu Levent Baş yine birinci olarak tamamlarken , ikinciliği Aydın Erusta , üçüncülüğü de Furkan Nebioğlu kazandı.

Turnuva sonunda 7 etaplı Türkiye Şampiyonası’nın kazananı da belli oldu. Daha önce katılımcılar 2 kez Ataşehir Golf Club’ta, 2 kez Kuşadası Golf Club’ta 2 kez de Bodrum Golf Club’ta kozlarını paylaşmıştı. Antalya’da ki son ayakla birlikte 2019 Türkiye Futgolf Ligi’ni geçen yılın şampiyonu Levent Baş birinci olarak tamamladı. Volkan Okandar ikinci ve Furkan Nebioğlu üçüncü sırada genel klasmanı tamamladılar.

Haberin Devamı

Antalya Futgolf Grand Final Turnuvası rekor kırdı

Toplam 150 bin TL değerinde ödül dağıtılan turnuvada , tüm katılımcılara forma, suluk , marker ve yağmurluk hediye edildi. 3 gün süren turnuvanın ikinci gününe sağanak yağış sebebi ile ara verildi. Pazar günü eksik kalan kısımların da oynanmasının ardından sporcular barbekü partisi ve ödül töreniyle kapanışı gerçekleştirdiler.

YORUM YAZ