MENÜ

Ankaragücü - Fenerbahçe bein sports 1 canlı izle

Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe, Ankaragücü'ne konuk oluyor. Fenerbahçe, 2 haftalık 3 puan hasretine Ankaragücü karşısında son verip zirveye yaklaşmak istiyor. Kanarya için alınacak galibiyet Galatasaray derbisi öncesi de büyük moral olacak. Mücadele bein sports 1 ekranlarından naklen yayınlanırken, karşılaşmayı canlı izlemek isteyen futbolseverler google üzerinden 'bein sports 1 canlı izle, bein sports 1 şifresiz' araması yapıyor. Ankaragücü - Fenerbahçe maçı ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe, Başkent ekibi Ankaragücü'ne konuk oluyor. Ligde son 2 maçında önemli puan kayıpları yaşayan Fenerbahçe, Ankaragücü karşılaşması ile yeniden galibiyet sevinci yaşamak istiyor. Başkent'ten kayıpsız dönerek moralli bir şekilde Galatasaray derbisine çıkmak isteyen Fenerbahçe, ateşli Ankaragücü taraftarı önünde sakinliği elden bırakmayıp kart görmemenin hesaplarını da yapıyor.

Haberin Devamı

ANKARAGÜCÜ - FENERBAHÇE CANLI İZLE

Ankaragücü - Fenerbahçe ilk 11'ler:

Ankaragücü: Ricardo, Kitsiou, Alihan, Kulusic, Pinto, Lukasik, Sedat, Faty, Saba, Rodrigues, Michalak

Ankaragücü'nün yedekleri: Yiğit, Pazdan, Orkan, Atila Turan, Cebrail, Stanojevic, Rivas, Fatih, İlhan Parlak, Aydın Karabulut

Fenerbahçe: Altay, Isla, Jailson, Serdar, Dirar, Ozan, Gustavo, Deniz, Tolga, Kruse, Muriç

Fenerbahçe'nin yedekleri: Harun, Falette, Hasan Ali, Emre, Tolgay, Mehmet Ekici, Mevlüt, Ferdi, Zajc, Rami

Eryaman Stadı'nda saat 20.000'de başlayan mücadelede Mete Kalkavan düdük çalıyor. Kalkavan'ın yardımcılıklarını ise Ceyhun Sesigüzel ile Serkan Ok üstleniyor. beIN Sports 1'den naklen yayınlanan maçın canlı anlatımı haberimizde.

Mete Kalkavan’la ikinci kez

Bu akşamki maçı yönetecek olan Mete Kalkavan, daha önce Fenerbahçe’nin 12. haftada Yeni Malatya deplasmanında 0-0 biten karşılaşmasında düdük çalmıştı.

Haberin Devamı

Kalkavan, Emre’nin penaltısını kurtaran Farnolle’ün vuruş sırasında çizgiden ayrılmasına rağmen vuruşu tekrar ettirmemişti. Göztepe maçında Altay’ın kurtardığı penaltı, ayağı çizgide olmadığı için tekrarlatılınca, Mete Kalkavan’ın kararı bir kez daha gündeme gelmişti. Kalkavan, geçen sezon da 1-1 biten Ankaragücü- Fenerbahçe maçını yönetmişti.

Fenerbahçe'de 3 yıldız sınırda

Sarı-Lacivertliler için Ankaragücü maçını kazanmanın önemi büyük. Ancak önümüzdeki hafta da Galatasaray ile derbi var.

Ezeli rakiple oynanacak müthiş karşılaşma öncesinde 3 kritik isim ceza sınırında. Kaleci Altay Bayındır, orta sahanın vazgeçilmez ismi Luiz Gustavo ve attığı 12 golle takımı sırtlayan Vedat Muriç, bu akşam sarı kart görmeleri halinde Galatasaray derbisinde görev yapamayacak. 3 yıldız da kart konusunda son derece dikkatli olmaları gerektiğinin farkında. Buna rağmen hem Ersun Yanal hem antrenör Volkan Demirel hem de kaptan Emre Belözoğlu, Altay, Gustavo ve Muriç’e uyarıda bulunmayı ihmal etmedi.

Hasan Ali Kaldırım hazır değil

Fenerbahçe'de yaşadığı sakatlığı atlatarak 68 gün sonra Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde oynanan GMG Kırklarelispor maçı ile sahalara dönen Hasan Ali Kaldırım, tam anlamıyla hazır hale gelemedi. Geri dönüş süreci uzun süren ve teknik heyetin temkinli yaklaştığı Hasan Ali Kaldırım, Ankaragücü maçında ilk 11'de görev almadı. Tecrübeli futbolcunun Galatasaray maçında ise ilk 11'de görev alması bekleniyor.

Haberin Devamı

Deplasmanda 18 puan yitirdi

Fenerbahçe’nin bu sezonki deplasman performansı iç açıcı değil. Bu sezon Süper Lig’de oynadığı 11 dış saha maçında 4 galibiyet alabilen sarı-lacivertliler, 3 kez berabere kalıp, 4 kez de yenildi. Bu sezon toplam 25 puan yitiren sarı-lacivertliler, bu kayıpların 18’ini deplasmanda yaşadı.

Fenerbahçe ile MKE Ankaragücü 102. randevuda

Fenerbahçe ile MKE Ankaragücü, Süper Lig’de 102. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 101 maçta Fenerbahçe’nin galibiyet sayısında 64-10 gibi büyük bir üstünlüğü göze çarpıyor. Renktaşlar, 27 maçta ise eşitliği bozamadı. Fenerbahçe’nin ligde attığı 187 gole, başkentin sarı-lacivertli ekibi 67 golle karşılık verdi. Sezonun ilk yarısında İstanbul’da yapılan maçı Fenerbahçe 2-1 kazandı.

Haberin Devamı

Ankara’daki maçlar

İki takım ligde şimdiye dek Ankara’da 49 kez karşılaştı. Fenerbahçe, genel toplamdaki üstünlüğünü Ankara’daki maçlarda da göstererek, renktaşına galibiyet sayısında 27-6 üstünlük kurdu. İki ekip Ankara’daki 16 maçta da eşitliği bozamadı. Başkentte Fenerbahçe 83, MKE Ankaragücü 33 gol attı. Geçen sezon Ankara’da oynanan müsabaka 1-1 tamamlandı.

Öte yandan, iki takım arasında 2006-2007 sezonunda Ankara’da yapılması gereken lig maçı, başkent temsilcisinin cezası nedeniyle İzmir’de oynanmış ve gülen taraf 1-0’lık skorla Fenerbahçe olmuştu.

Farklı skorlu galibiyetler

Fenerbahçe, MKE Ankaragücü karşısında en farklı skorlu galibiyetini 2010-2011 sezonunda İstanbul’da 6-0’lık skorla elde etti. MKE Ankaragücü ise Fenerbahçe karşısında ligde şimdiye dek en farklı galibiyetini geçen sezonun ilk yarısında İstanbul’da 3-1’lik skorla aldı.

YORUM YAZ