MENÜ

Ankara'da korkutan patlama

Ankara Kızılay'da gerçekleşen ve tüm ülkeyi derinden üzen patlamanın ardından Ankara'da bulunan Galatasaraylı futbolcuların aileleri telefonlara sarıldı.

Ankara'da korkutan patlama

Galatasaray-Gençlerbirliği maçının bitiminde sarı kırmızılı takımın stattan çıkış yapmasından kısa bir süre sonra Ankara Kızılay'da tüm ülkeyi derinden üzen patlama meydana geldi.

Sarı kırmızılı futbolcuları yakınları telefona sarılıp patlama üzerine endişe içinde arayıp haber almaya çalıştılar.

Uçağa CIP salonundan giden Galatasaraylı oyuncuların ailelerine bilgi verdiği gözlendi

Metin Karabaş

Gençlerbirliği: Acımız büyük

Gençlerbirliği Kulübü, saldırının ardından resmi internet sitesinden bir açıklama yayınladı. Açıklamada şöyle denildi:

"Ankara bir kez daha elim bir olayla karşı karşıya kaldı. Akşam saatlerinde Ankara’nın merkezi Kızılay-Güvenpark civarında yapılan bombalı saldırı da hayatını kaybeden vatandaşlarımızın ve yaralılarımızın olduğunu büyük bir üzüntüyle öğrendik. Bu hiç bir izahı olmayan saldırıyı kınıyor, ölen vatandaşlarımıza başsağlığı yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Bu acı olayların tüm ülkemiz için bir an önce son bulmasını temenni ediyoruz"

Bursaspor'dan kınama: Lanetliyoruz Ama Artık YETER!

Yeşil Beyazlı kulüp, saldırının ardından resmi internet sitesinden bir açıklama yayınladı.

İşte o açıklama;

"Ülkemizdeki huzuru bozmaya ve kardeşliğimizi, birlikteliğimizi ortadan kaldırmaya yönelik bu hain ve aşağılık saldırıların sorumlularını bulmak ve kaybettiğimiz canlarımızın hesabını sormak Türk adaletinin, ancak, katillerin hedef aldığı insanlarımızı korumak devletimizin, birlikteliğimizi muhafaza etmek de bu topraklarda yaşayan hepimizin görevidir."

"Başta çocuklar ve gençlerimiz olmak üzere, bütün vatandaşlarımızın sokağa korkuyla değil, güvenle çıktığı bir Türkiye özlemiyle, kaybettiklerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz."

Haberin Devamı
YORUM YAZ