MENÜ

Ankara at yarış tahminleri - Tolgahan İmal'ın yorumları

Ankara at yarış tahminleri... Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün Ankara programını değerlendirdi ve sizler için altılı hazırladı.

Ankara at yarış tahminleri - Tolgahan İmal'ın yorumları

20 Nisan 2016 Ankara at yarış tahminleri... Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün Ankara programını değerlendirdi ve sizler için altılı hazırladı.

Altılı ganyanın finalini KATI SEMİH ve SHUTKA yapar…

1.AYAK: Yarış yaşamına Adana’da şartlı-1 koşuda üçüncü olarak başlayan HOY HOOY, akabinde katıldığı ikinci koşusunda ise yakın ara ikinci olarak formunu daha da ileriye taşıdığını gösterdi. Ankara pistindeki ilk startında uyum problemi yaşamazsa birincilikle tanışabilir. İlk startında tecrübeli rakipleri arasında ezilmeyen AMARICAN SNIPER, bu kez dilbağı ile start alacak olup, artan tecrübesiyle birincilik mücadelesine dahil olacaktır. Mütemadiyen tabela içinde gelen BY ZAZA’ya bu kez gözlük denenecek. Safkanın performansına olumlu yansıyabilir. Son yarışına itibar etmediğim YOLCUHAN ise ihmal edilmemelidir.

2.AYAK: İstanbul’da etkili yarışlara imza atan BENYOĞUM, Adana ve Ankara çiminde katıldığı son iki yarışında ise tabeladan düşmeyerek formunu koruduğunu kanıtladı. İlk defa çıkacağı kaba kum piste orijin bakımından yatkın görünüyor. Ekürisiyle birlikte öncelikle düşünülmelidir. Yeniden formunu geliştiren ANILBEY, son yarışını çok beğendiğim DAMLATAŞ ve kazandığı yarışı sonrası formunu sürdüren ONNUMARA ise mutlak suretle kuponlarda bulunmalıdır.

3.AYAK: Kum şampiyonu Saburay’ın uzun mesafelerde başarılı yarışlar koşan temsilcisi KÖRDÜĞÜM, son startında burun farkıyla şanssızca geçilmişti. Kısalan mesafe dezavantajına rağmen rakiplerinin uygunluğu ile kazanmaya yakındır. Şanlıurfa’da tatminkar bir sezon geçiren AYŞEROSE, Ankara’da start aldığı ilk yarışında piste aşina oldu ve bu kez farklı koşabilir. Ilgın gibi bir kısrağın soyundan gelen BERKUK ve Adana’dan kazanarak gelen kumcu safkan ATILIM ilk plandaki rakipleridir. SEVİLAY, BELA MİYA ve SABIRLIHANIM ise olanaklar elverdiği takdirde ilave edilmelidir.

4.AYAK:
3 yaşlı dişi İngiliz safkanlarının H-15 mücadelesinde “Gelmez” diyebileceğim bir isim bulunmuyor. Elbette kriterlerime uygun şekilde bir sıralama yapacağım. İlk şansı ise sıkletine rağmen AMERICAN BILLION’a veriyorum. Şanlıurfa’dan fit durumda gelen KARA ATEŞ, yeni ilgililerinde katıldığı yarışını son metrelerde adeta uçarak kazanan SAINT LUCIA, süratli stiliyle DANCE, Bursa’daki yarışları göz dolduran LUCKY CORTES ve tabela içindeki yarışları fena olmayan OCEAN GODDESS ile rahat bir koşu izleyebiliriz.

5.AYAK: Gurubun en yüksek handikap puanına sahip safkanı KATI SEMİH, yaklaşık üç ay ara verdikten sonra yeniden start alamaya başladı. Her yarışında formunu biraz daha ilerleten safkan, son yarışında ise ikinci olarak istenilen seviyeye ulaştı. Bilinen üstün sürati, mesafeye olan yatkınlığı ve jokeyi ile uyumuyla özlediği birinciliğe ulaşmasını bekliyorum. Değerli Fanatik Hipodrom okurları bu safkanı günün bankosu olarak değerlendirmeye alabilirler.

6.AYAK: 3 yaşının ortalarında yarış hayatına başlayan SHUTKA, ilk startında beklentilerin altında kalınca yaklaşık altı ay geriye alındı. Ara sonrası eksik kondisyonuna ve tecrübesine rağmen pistlere başarıyla döndü. Son iki startını kazanırken de yarış içindeki ve sonundaki kolay aksiyonlarıyla dikkatime takıldı. Devam eden üstün formuyla birinciliklerine bir yenisini ekleyeceği kanaatindeyim. Günün ikinci bankosu olarak okurlarımıza tavsiye etmekte bir sakınca görmüyorum. Şansınız ve bahtınız açık olsun…

( 4.1.2.7 ) ( 3.5.6.4.2 ) ( 3.2.6.1.5.4.7 ) ( 1.3.2.4.5.6 ) ( 4 ) ( 6 )

Haberin Devamı
YORUM YAZ