MENÜ

Ankara at yarış tahminleri - Şair Gençer O'nun yorumları

Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi ve sizler için kupon hazırldı.

Ankara at yarış tahminleri - Şair Gençer O'nun yorumları

13 Nisan Perşembe Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi ve sizler için kupon hazırldı.

‘Victory Rhythm’ Birincilik Serisine başlar dedik ilkini kazandı

Yazar: Şair Gençer O

1.Ayak: Tayların ilk kez piste çıkacakları ikili İngiliz koşusunda ilk şansı 1 nolu Hop On Hof Of’a vereceğim. Bu grubun tayları 800 metrede 52 altında pek iş yapmamış. Bu durum tayların henüz yeteri kadar hızlanamadığını veya pistin ağırlığını gösterir. Hazırlık olarak beğendiğim Hop On Hof Of kuvvetli anne hattının etkisiyle kazanabilir. Pearl Gem 800 metre işleriyle tatminkar olup rakip tay olacaktır. Farkin Ateşi’nin kardeşi olan Kara isimli kısrağın verdiği Cressida güçlü pedigrisi ile öne çıkabilecek bir potansiyele sahiptir. Angel Horse gibi iyi bir atın anne kardeşi olan The Wave şans verdiğim diğer bir arıkandır.

2.Ayak: 2100 metrelik bu koşuda ilk şansı 1 nolu Berrak’a vereceğim. Ankara’da başladığı yarış kariyerine ilk koşusunda galibiyet ile merhaba diyen bu at iyi rakipler yanında zaman zaman plaseler yaptı. Adana’da kış sezonunda koşu kazanacak duruma geldikten sonra 1900 metrede Burgaç önünde birincilik yapan Berrak uygun rakipleri buldu. Son ikinciliği başarılı olan Kılçık ve formunu ilerleten Moluhan rakip gördüğüm atlardır.

3.Ayak: Sahip değiştirdiğini ancak eski sahipleri üzerine koştuğunu geçen yarışında da belirttiğim Victory Rhythm 1200 metrede çok iyi koşan bir at olup bu rakipler arasında bir kez daha kazanmasını bekliyorum. Eşleşme çalışmasını yapmış olduğum Victory Rhythm ve Abraj’ın aynı koşuda yer alması hayli ilginç oldu. Kimi destekleyeceğim tabii ki kuponlara tek olarak önereceğim Victory Rhythm…

4.Ayak: Sigar gibi güçlü bir kısrağın yavrusu olan Senoş pedigri kalitesini koşularına yansıtmaya başladı. Son 7 yarışında 2 birincilik, 3 ikincilik, 2 üçüncülük yapan Senoş’un 1900 metre kum pistte 4 boy ile Rumet önünde kazandığı yarışı dikkate alınırsa favori çıkacaktır. Adana’ya geldiği koşularda hiç kazanamamış olsa da 1 nolu Smiling Baby rakip isimdir. 4 nolu Akandasu sürpriz atımdır.

5.Ayak: Dracarys gibi kariyerinde ilk 5 yarışında 4 birincilik elde etmiş bir atın anneden kardeşi olan Ohetika ilk şansı vereceğim taydır. Anne hattı güçlü olan bu tayın babası Yonaguska çim pistte biraz etkisiz taylar veriyor olduğundan bu atın yanına G1 galibi Serseri ile anne kardeş olan Balahatun, idman pistinde iyi olan ekürilerden Princess Crocus ve Always Marju, Kırdere gibi atları üreten Mehmet Bora’nın yavrusu Armondo yazılabilir diğer şanslı taylardır.

6.Ayak: Form tuttuktan sonra üst üste koşularda etkili koşmaya başlayan Borbore bu grupta da favorimdir. Şafak Vakti iyi grupta kazanmıştı ve bu yarışın ikinci şansını ona vereceğim. Muson Rüzgarı, Aynatınaz ve Filozoftay favorilerin hatasını kollayacak atlardır.

1,7,6,8 // 1,5,3 // 5 // 3,1,4 // 7,4,8,1 // 5,2,3,7,6

Haberin Devamı
YORUM YAZ