MENÜ

Android 6.0 önizleme hazır!

Google, Android Marshmallow'un final önizleme sürümünü ve fazlasını indirmeye sundu!

Android 6.0 önizleme hazır!

Android M'nin ilk kez ortaya çıkmasının ardından yaklaşık 3 ay sonra işletim sisteminin adının Android Marshmallow olacağını öğrenmiştik.

Haberin Devamı

İşletim sisteminin adını öğrenmiş olsak da onu tam anlamıyla görmemiz için muhtemelen Nexus cihazlarına gelmesini beklememiz gerekecek. Google ise Android 6.0 SDK'sını (yazılım geliştirme kiti) ve Android M'nin final geliştirici önizleme sürümünü yayınladı. Android Marshmallow için yeni uygulama geliştirme veya mevcut uygulamasını güncellemeyle ilgilenenler, Android 6.0 SDK'yı Android Studio üzerinden indirebiliyorlar.

Google, Android M'nin üçüncü ve son geliştirici önizleme sürümünü de yayınlamış bulunuyor. Android Marsmallow'un geliştirici önizleme sürümü, şu an Nexus 5, Nexus 6, Nexus 9 ve Nexus Player için sunuluyor.

Önizleme sürümünü Nexus cihazınızda denemek istiyorsanız, indirme sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Cihazınızı kurcalamanın ve önizleme sürümlerini yüklemeye girişmenin riske girmek anlamına geldiğini unutmayın. Bu konularda tecrübeli değilseniz, güncellemenin resmi olarak yayınlanmasını beklemenizde fayda var.

Resimlerle: Sık karşılaşılan Android sorunları ve çözümleri



Daha fazlası için www.chip.com.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz.
YORUM YAZ