MENÜ

Andriy Shevchenko İtalya'yı Çernobil'e benzetti

Ukrayna Milli Takımı'nın efsane golcüsü, aynı zamanda Avrupa futboluna bir dönem damga vuran Andriy Shevchenko, İtalya'da yaşanan corona virüs salgınını, ülkesinde gerçekleşen Çernobil faciasına benzetti.

Andriy Shevchenko İtalya'yı Çernobil'e benzetti

Yıllarca İtalya Serie A ekiplerinden Milan'da forma giyen dünyaca ünlü eski golcü Andriy Shevchenko, açıklamaları ile corona virüs salgınına yeni bir boyut kazandırdı. Şu anda Londra'da karantina altında tutulan 43 yaşındaki futbol adamı önemli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İtalya’da yaşanan durumu takip ettiğini belirten Shevchenko, "İçinde bulunduğumuz zamanın gerçek kahramanı sizlersiniz. İçinde bulunduğunuz durum Çernobil felaketine benziyor. Ben şehrin dış kısımlarında yaşıyorum ve iyi durumdayım. Yaklaşık 10 gündür evimde karantinadayım." ifadelerini kullandı.

İtalya'da oldukça hızlı yayılan ve ölüm rakamlarının da yüksek olmasını değerlendiren Shevchenko, "Tek çözüm hükümetin kuralına uymak ve evde kalmak. İşini yapmakta olan doktorlar ve hemşireler, içinde bulunduğumuz durumun gerçek kahramanlarıdır. Yaptıkları her şey için onlara teşekkür etmeliyiz." dedi.

SkySport Italia

YORUM YAZ