MENÜ

Andreas Cornelius: Kopenhag ile karşılaşmak çok özel bir durum

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Kopenhag ile deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor'da Andreas Cornelius, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Eski takımı ile oynayacakları maçın kendisi için çok özel olduğunu söyleyen Danimarkalı futbolcu, "Bu iki maçı da kazanmayı bekliyoruz. Zor olacak ancak alabiliriz." dedi.

Andreas Cornelius: Kopenhag ile karşılaşmak çok özel bir durum

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Kopenhag ile deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor'da Andreas Cornelius, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Eski takımı ile oynayacakları maçın kendisi için çok özel olduğunu söyleyen Danimarkalı futbolcu, iki maçı da kazanmak istediklerini dile getirdi.

Andreas Cornelius'un açıklamaları şu şekilde:

"Benim için Kopenhag ile karşılaşmak çok özel bir durum. Bugün geldiğimde soyunma odasına giderken kafam karıştı, yanlış odaya giriyordum. Buraya dönmek çok güzel ve maç yapacak olmak çok güzel bir his. Kopenhag, lige kötü bir başlangıç yaptı. Bu iki maçı da kazanmayı bekliyoruz. Zor olacak ancak alabiliriz. Gol atınca tabi sevineceğim ama formamı çıkarmam ve kızdıracak bir hareket yapmam"

YORUM YAZ