MENÜ

Andre Santos'un büyük savaşı

Dünya Kupası'nda Brezilya forması giymenin hayalini kuran Sambacı, Carlos'un ayrılmasıyla solbeke geçmesinin, şansını artıracağı düşüncesinde.

Andre Santos'un büyük savaşı

Fenerbahçe’ye gelmeden önce banko oynadığı Brezilya Milli Takımı’na son maçlarda seçilemeyen Andre Santos, tekrar kadroya alınacağı umudunu koruyor. Brezilya’nın ünlü spor sitesi Globo Esporte’ye konuşan yıldız oyuncu, milli takımda olmayışının, adının karıştığı seks skandalıyla ilgisi bulunmadığını açıkladı. Santos, “Milli takımda her zaman iyi davranılan biri oldum, herkese saygı gösterdim. Hatta yardımcı hocalardan Paulo Paixao, 2-3 hafta ne durumda olduğumu sordu. Roberto Carlos’un gidişiyle tekrar solbekte oynamaya başladım. Şu an çok iyi durumdayım. Kadroya alınmayışım Brezilya’nın harika oyunculara sahip olması ve benim formumla ilgiliydi. Tekrar çağrılmam için çok daha fazla çalışmam gerekiyor” dedi.

Haberin Devamı

‘Solbeke dönmesi avantajı’
Bu arada sitenin analizinde, 23 kişiden 17’sini belirleyen Dunga’nın, en büyük sorunu solbekte yaşadığı kaydedilerek, Santos’un tekrar eski yerine dönmesinin, Dünya Kupası’na gidecek kadroya seçilmesi için bir avantaj olabileceği vurgulandı. Dunga da, en büyük sıkıntısının, bu mevki için düşündüğü oyuncuların, kendi takımlarında gerçek yerlerinde oynatılmaması olduğunu dile getirmişti.

YORUM YAZ