MENÜ

Anastasios Bakasetas şov! Yunanistan-Güney Kıbrıs maç sonucu: 3-0

UEFA Uluslar C Ligi 4. Grup'ta Yunanistan, konuk ettiği Güney Kıbrıs'ı 3-0 mağlup etti ve 3'te 3 yaptı. Trabzonspor'un yıldızı Anastasios Bakasetas, attığı 1 gol ve yaptığı 1 asistle maça damga vuran isim oldu.

Anastasios Bakasetas şov! Yunanistan-Güney Kıbrıs maç sonucu: 3-0

UEFA Uluslar C Ligi 4. Grup 3. hafta maçında Yunanistan, Güney Kıbrıs'ı ağırladı. Kuzey İrlanda ve Kosova galibiyetleriyle başlangıç yapan Gustavo Poyet'in öğrencileri, rakibi karşısında rahat bir 90 dakika çıkardı, sahadan 3-0 galip ayrılarak 9 puanla liderliğini sürdürdü. Güney Kıbrıs ise 1 puanla son sırada kaldı.

Haberin Devamı

Yunanistan'a galibiyeti getiren goller; 8. dakikada Anastasios Bakasetas, 20. dakikada Vangelis Pavlidis ve 48. dakikada Dimitris Limnios'tan geldi. 1 gol, 1 asistle maça damga vuran Trabzonspor'un yıldızı Bakasetas, Uluslar Ligi'ndeki çıkışını sürdürdü.

Anastasios Bakasetas şov Yunanistan-Güney Kıbrıs maç sonucu: 3-0

Uluslar Ligi'nde çıktığı 3 maçta 3 gol, 1 asistle oynayan Bakasetas, takımının 9 puanla liderlik koltuğunda oturmasında başrol oynadı.

3 maçta 3 gol, 1 asistle skor katkısı veren 28 yaşındaki orta sahanın bu performansı sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı. Trabzonsporlu futbolseverler, trend topic listesine giren yıldız oyuncu ile ilgili övgü dolu tweetler attı.

YORUM YAZ