MENÜ

ANALİZ! Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe yeni Kuyt bulmalı

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen Fenerbahçe-Sivasspor maçını değerlendirdi.

ANALİZ! Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe yeni Kuyt bulmalı

NTVSpor %100 Futbol programında Fenerbahçe ile Medicana Sivasspor maçını ğerlendiren ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen çarpıcı yorumlar yaptı.

İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamaları;


"Fenerbahçe kolay maçı zora soktu. Oyuna baktığımız zaman Aatif dışında kabuğundan çıkacak bir oyuncu yoktu. Sivas'ta. 40'tan sonra bir değişim oldu ve ileriye daha fazla çıktı Sivasspor."

"Fenerbahçe'nin handikapı kenarda forvet oyuncusunun olmamayışı. Fenerbahçe ilk yarıdaki temposu ile başlamak zorunda. İlk yarıda kopacak maç am bir anda Sİvas'ı karşılaşmaya ortak etti. Sivas'ın en etkisiz ismi Eneramo. "

"Gökhan çok ileriye çıkan bir oyuncu ve Sivas savunmada bu konuda çok tehlikeli ataklar yaşayabilir."

Dilmen'in maç sonu değerlendirmeleri ise şu şekilde:

"Aslında Fenerbahçe ilk yarıda koparabilecekti maçı. Takım bunu kendi zorlaştırdı. Şu anda şampiyonluk şansını yüzde 50 - yüzde 50'lerde görüyoruz. Galatasaray'a da bir şans vermek istiyorum ama görünen tablo Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın bu konuda çok daha avantajlı olduğu yönünde.

Galatasaray, 2005-06 sezonunda müthiş bir sezon geçirmişti. İlk yarıyı 41 puanla ikinci bitirmişti. Aynı Galatasaray ve aynı teknik direktör bir yıl sonra ligin ilk yarısını 30 puanla kapatmıştı. Bugün yine aynı tablo var.

Fenerbahçe, bugün istekli, coşkulu ve bol pozisyon vererek bir maç kazandı.

Bugün Ozan'ın aldığı süre bakımından daha iyi bir performans göstermesi lazımdı. Çok pas hatası yapıyor. Ozan'a antrenörü şunu söylemesi lazım: Oyunu basit oynamalı. Yüz yılın pasını denememli. Güvenini kazanana kadar basit başlamalı. "

'Fenerbahçe'ye yeni Kuyt lazım'

"Fenerbahçe 2 tane oyuncu almalı. 1 tane iki yönlü oynayabilecek delici orta saha. 1 tane yeni Kuyt bulması lazım"

Haberin Devamı
YORUM YAZ