MENÜ

Anadolu Efes - Valencia Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta?

5 galibiyetle THY Euroleague’nin son sırasında yer alan Anadolu Efes, 21. maçında Valencia’yı ağırlayacak. Lacivert-Beyazlılar’da coach Ergin Ataman, ilk yarının rövanşını almak istediklerini söyledi. Peki, Anadolu Efes - Valencia Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar fanatik.com.tr'de...

Anadolu Efes - Valencia Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Anadolu Efes, THY EuroLeague'in 21. hafta maçında İspanya temsilcisi Valencia’yı konuk edecek. Ligde geride kalan 20 maçta 5 galibiyet ve 15 mağlubiyet yaşayan Anadolu Efes, son sırada yer alıyor. Organizasyonda 7 galibiyet elde eden Valencia ise averajla 13. sırada bulunuyor. Lacivert-beyazlılar, Valencia ile deplasmanda yaptığı ilk maçta sahadan 78-71 mağlup ayrılmıştı.

Anadolu Efes - Valencia Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Sinan Erdem Spor Salonu’nda yapılacak karşılaşma, saat 20.00’de başlayacak. Müsabaka, beIN Sports 4’ten naklen yayınlanacak.

Avrupa arenasındaki 612. maçına çıkacak olan takımımız, bugüne kadar Avrupa kupalarında oynadığı 611 karşılaşmada 338 galibiyet ve 273 yenilgi (galibiyet yüzdesi: % 55,3) aldı. 2001-02 sezonundan itibaren katıldığı Turkish Airlines Euroleague’de ise 364. maçına çıkacak olan Anadolu Efes, bu kupada bugüne kadar oynadığı 363 karşılaşmada 181 galibiyet ve 182 yenilgi (galibiyet yüzdesi: % 49,9) elde etti.

Anadolu Efes ile Valencia Avrupa kupalarında bugüne kadar beş kez karşılaşırken, Turkish Airlines Euroleague’de oynanan beş karşılaşmanın ikisi Anadolu Efes, üçü Valencia lehine sona erdi.

Turkish Airlines Euroleague’in 20. haftasında Anadolu Efes, İspanya’nın Real Madrid takımına deplasmanda 87-68 mağlup olmuş, Valencia ise Rusya’nın Khimki takımını evinde 85-83 yenmişti. Euroleague’de 20. haftanın ardından Anadolu Efes beş galibiyet ve 15 mağlubiyet ile 16. sırada, Valencia ise yedi galibiyet ve 13 mağlubiyet ile 13. sırada yer alıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ