MENÜ

Anadolu Efes, tüm basketbolseverleri Abdi İpekçi Arena'ya bekliyor

Anadolu Efes Spor Kulübü, Turkish Airlines Euroleague playoff turunda Olympiacos’u ağırlayacağı karşılaşmalarda basketbolseverlerin büyük desteğini arkasına alacak.

Anadolu Efes, tüm basketbolseverleri Abdi İpekçi Arena'ya bekliyor

Basketbolseverler, serinin üçüncü maçının biletleri tükenmek üzereyken iki maçı kapsayan paket biletlere ise www.tixbox.com.tr üzerinden ulaşabiliyor. Anadolu Efes’in kazanması halinde Final Four’a kalacağı iki maçta basketbolseverleri çok özel sürprizler ve etkinlikler de bekliyor.

Turkish Airlines Euroleague playoff turundaki ikinci maçta Olympiacos’u deplasmanda 73-71 mağlup ederek seriyi 1-1’e getiren ve Final Four yolunda önemli bir avantaj elde eden Anadolu Efes, evinde oynayacağı maçlar için tüm basketbolseverleri Abdi İpekçi Arena’ya davet ediyor.

Anadolu Efes, taraftarlarının desteğiyle Olympiacos’u her iki karşılaşmada da yenmesi halinde Final Four’a kalacak.

Tek maçlık biletlerin fiyatı 10 TL’den başlıyor

Basketbolseverler, www.tixbox.com.tr üzerinden satışa sunulan maç biletlerinde bütçelerine uygun seçenekleri tercih edebiliyor. Tek maçlık biletlerin fiyatları, 10 TL ile 190 TL arasında değişiyor.

Ayrıca Anadolu Efes taraftarları, takımlarının Abdi İpekçi Arena’da oynayacağı iki karşılaşma için geçerli olan “Final 4 için 2 Galibiyet Paketi”ne de www.tixbox.com.tr üzerinden kolaylıkla ulaşabiliyor.

Anadolu Efes Kızları ve Çaylak’tan Final Four yolunda özel performanslar

26 Nisan Çarşamba ve 28 Nisan Cuma günü oynanacak karşılaşmalarda basketbolseverler eğlence ve heyecan dolu maç atmosferini yerinde yaşama fırsatı da bulacak.

Anadolu Efes taraftarları, biletleri tükenmek üzere olan ilk maçın yanı sıra ikinci maçta da Anadolu Efes Kızları ve kulüp maskotu Çaylak’ın özel performanslarının yanı sıra Mustafa Özben’in coşkulu anonsları, partner markaların özel etkinlik ve sürprizlerini yerinde deneyimleyebilecek.

Basketbolseverler, Hepsiburada Tribünü arkasında ve VIP Lounge’da açılacak Euroleague Store’larda ise Anadolu Efes – Olympiacos serisi için üretilen özel atkıları 20 TL’ye, flamaları ise 10 TL’ye satın alabilecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ