MENÜ

Anadolu Efes'ten Edgaras Ulanovas hamlesi

Litvanyalı forvet Edgaras Ulanovas'ın Zalgiris Kaunas'tan ayrılması beklenirken, Anadolu Efes de yıldız oyuncuyu isteyen takımlar arasında.

Anadolu Efes'ten Edgaras Ulanovas hamlesi

Uzun süredir Zalgiris Kaunas forması giyen Edgaras Ulanovas'un yaz döneminde yeni bir takıma imza atması bekleniyor. Litvanya basınından Donatas Urbonas'ın haberine göre bu sezon 180 bin Euro kazana Edgaras Ulanovas, Zalgiris Kaunas'ın yaptığı 400 bin Euro değerindeki sözleşme yenileme teklifine sıcak bakmıyor.

Sportando kaynaklarına göre birçok EuroLeague takımının kadrosuna katmak istediği Edgaras Ulanovas'ın peşinde temsilcilerimizden Anadolu Efes de var.

Bu sezon Zalgiris Kaunas'ın Turkish Airlines EuroLeague'de Final Four'a kalmasında önemli payı olan 26 yaşındaki Litvanyalı forvet Edgaras Ulanovas; Turkish Airlines EuroLeague'de çıktığı 35 maçta 7.5 sayı, 4.1 ribaund, 2.1 asist, 10.9 verimlilik puanı ortalamaları tutturdu.

Anadolu Efes'in yerli oyuncu transferi konusunda Buğrahan Tuncer, Metecan Birsen ve Sertaç Şanlı'yla ilgilendiği belirtiliyor.

Sportando

Haberin Devamı
YORUM YAZ