MENÜ

Anadolu Efes Stüdyo'nun konukları Bora Cengiz, Nihan Cabbaroğlu ve Dzanan Musa

Turkish Airlines EuroLeague'deki temsilcilerimizden Anadolu Efes, 20:30'da dev maçta CSKA Moskova'yı Sinan Erdem Spor Salonu'nda ağırlamaya hazırlanırken Anadolu Efes Stüdyo da saat 19:00'da başarılı oyuncu Bora Cengiz, basketbol yorumcusu Nihan Cabbaroğlu ve Anadolu Efes'in basketbolcusu Dzanan Musa'yı konuk edecek.

Anadolu Efes Stüdyo'nun konukları Bora Cengiz, Nihan Cabbaroğlu ve Dzanan Musa

Turkish Airlines EuroLeague'deki temsilcilerimizden Anadolu Efes, başarılı gidişatını sürdürmek adına 28. maç döneminde Sinan Erdem Spor Salonu'ndaki dev maçta CSKA Moskova'yı konuk etmeye hazırlanıyor. 20:30'da başlayacak mücadele öncesinde ise basketbolseverleri bol sohbet ve keyifli yayını ile Anadolu Efes Stüdyo bekliyor.

Haberin Devamı

Saat 19:00'da 15. bölümü yayınlanacak Anadolu Efes Stüdyo'nun yine oldukça önemli konukları bulunuyor. Başarılı oyuncu Bora Cengiz ve basketbol yorumcusu Nihan Cabbaroğlu, Anadolu Efes Stüdyo'nun konukları olacak. Programda Anadolu Efes'in NBA'den transferi Dzanan Musa da yer alacak.

Anadolu Efes Stüdyo, özel konukları ve yeni bölümüyle bu akşam saat 19:00'da Anadolu Efes'in Twitter ve YouTube kanallarında canlı yayında!

Anadolu Efes Stüdyonun konukları Bora Cengiz, Nihan Cabbaroğlu ve Dzanan Musa

YORUM YAZ