MENÜ

Anadolu Efes - Panathinaikos maçı hangi kanalda, saat kaçta?

THY EuroLeague 7. hafta maçında temsilcimiz Anadolu Efes Yunan ekibi Panathinaikos ile karşı karşıya gelecek. Peki, Anadolu Efes - Panathinaikos maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar ve maçın canlı skor takibi fanatik.com.tr'de...

Anadolu Efes - Panathinaikos maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Bu sezon EuroLeague'de çıktığı 6 maçta 4 galibiyet alan Anadolu Efes 7. hafta maçında Panathinaikos'u konuk edecek. Bu sezon sahasında sadece Zalgiris Kaunas'a yenilen Anadolu Efes ikinci mağlubiyetini ise Armani Milano karşısında almıştı. Anadolu Efes evinde bu sezon oynayacağı 3. maçta Anadolu Efes'i mağlup etmek istiyor. Panathinaikos da bu sezon çıktığı 6 maçta 4 galibiyet ve 2 mağlubiyet aldı.

Haberin Devamı

Anadolu Efes - Panathinaikos maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Sinan Erdem Spor Salonu’ndaki karşılaşma, bu akşam saat 20.30’da başlayacak ve beIN Sports HD 3’ten naklen yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

Anadolu Efes, bu kulvarda son olarak deplasmanda İspanya’nın Herbalife Gran Canaria takımını 94-90 mağlup etmişti. Ligde geride kalan 6 maçta 4 galibiyeti bulunan lacivert-beyazlılar, averajla 7. basamakta yer alıyor.

Aynı galibiyet ve mağlubiyet sayısına sahip konuk ekip ise averajla 4. sırada bulunuyor.

Anadolu Efes'in Avrupa’daki 628. maçı

Anadolu Efes, Panathinaikos karşılaşmasıyla Avrupa kupalarındaki 628. maçına çıkacak. Lacivert-beyazlı ekip, bugüne kadar Avrupa kupalarında oynadığı 627 karşılaşmada 344 galibiyet ve 283 yenilgi yaşadı. 2001-2002 sezonundan itibaren katıldığı Avrupa Ligi’nde 380. maçına çıkacak Anadolu Efes, bu organizasyonda bugüne kadar oynadığı karşılaşmalarda 187 galibiyet ve 192 yenilgi gördü.

Haberin Devamı

Adrien Moerman’ın 100. EuroLeague maçı olacak

Panathinaikos OPAP maçı, Anadolu Efes oyuncularının bireysel istatistikleri için de dikkat çekici olacak. Anadolu Efes’in EuroLeague’deki altı maçı sonunda verimlilik puanı, sayı, ribaund ve top çalma lideri olan Adrien Moerman, aynı zamanda kariyerindeki 100. EuroLeague maçına çıkmış olacak.

Turkish Airlines EuroLeague’in iki sayılık atış yüzdesi lideri Tibor Pleiss ve üç sayılık atış yüzdesi lideri James Anderson da yüzde 75’lik başarı yüzdelerini geliştirmek için sahada olacaklar.

Dans+1 Grubu, çok özel bir gösteri yapacak

Basketbolseverlere eğlence, coşku ve heyecan sunacak karşılaşmada aynı zamanda Dans+1 Grubu’na da ev sahipliği yapılacak. Down Sendromu Derneği ve Hilton İstanbul Bomonti’nin ortak katkıları ile bir araya gelen Dans+1 Grubu, karşılaşmanın devre arasında özel bir gösteri yapacak ve down sendromunun bir hastalık değil bir farkındalık olduğunu hatırlatacak. Sinan Erdem Spor Salonu’ndaki basketbolseverler, bir kez daha “Gerçek Dostlar Kromozom Saymaz” mesajı verecek.

YORUM YAZ