MENÜ

Anadolu Efes'in EuroLeague maçı kadın basketbolseverlere ücretsiz

Anadolu Efes Spor Kulübü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Maccabi FOX Tel Aviv ile karşılaşacağı maç için özel bir uygulamaya imza atacak. 8 Mart Perşembe günü 20.30’da başlayacak karşılaşmayı izlemek isteyen kadın basketbolseverler, maç bileti için ücret ödemeyecek.

Anadolu Efes'in EuroLeague maçı kadın basketbolseverlere ücretsiz

Anadolu Efes, Turkish Airlines EuroLeague’in 25. maçlar gününde Maccabi FOX Tel Aviv’i Sinan Erdem Spor Salonu’nda konuk edecek.

Anadolu Efes’in kazanması halinde iki ekip arasındaki bugüne kadar 25. Karşılaşmada 14. galibiyetini elde edeceği karşılaşmada 8 Mart Dünya Kadınlar Günü coşkusu da yaşanacak.

Ayrıca Anadolu Efes’in yeni transferi Sonny Weems de Anadolu Efes formasıyla Sinan Erdem Spor Salonu’nda ilk kez boy gösterecek.

Kadınlara özel ekstra check-in puanları

Anadolu Efes – Maccabi FOX Tel Aviv maçı için Sinan Erdem Spor Salonu’na gelerek Anadolu Efes Spor Kulübü Mobil Uygulaması üzerinden check-in yapan kadın taraftarlar, elde edecekleri 50 puanın yanı sıra ekstra 50 puan daha kazanacaklar.

Başak Koç’tan Kadınlar Günü’ne özel sunumlar

Karşılaşmada deneyimli gazeteci ve sunucu Başak Koç da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel anonslarıyla Anadolu Efes’in Sesi Mustafa Özben’e eşlik edecek.

Kadın taraftarlar, Sinan Erdem Spor Salonu içerisinde kurulacak 8 Mart Hatıra Forması’na Dünya Kadınlar Günü ile ilgili mesajlarını yazarak bu özel günü unutulmaz kılarken Anadolu Efes oyuncularının yer aldığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü özel videosu da büyük ekranlardan yayınlanacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ