MENÜ

Anadolu Efes - Barcelona maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Euroleague’de 18 yıllık Final-Four hasretini dindirme yolunda emin adımlarla ilerleyen Anadolu Efes, seride 1-0 önde olduğu Barcelona’yı ikinci kez sahasında ağırlayacak. Lacivert-Beyazlılar, İspanyol rakibini bir kez daha yenip, deplasmana avantajlı gitmek için mücadele edecek. Peki, Anadolu Efes - Barcelona maçı hangi kanalda, saat kaçta? Maçın canlı anlatımı ve skor takibi Fanatik.com.tr'de olacak.

Anadolu Efes - Barcelona maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Turkish Airlines EuroLeague tarihinde, 2000 ve 2001 olmak üzere üst üste iki kez Final-Four’a kalıp, 3. olan Anadolu Efes, aynı başarıyı yakalamaya artık çok yakın... Koraç Kupası’nı ülkemize getiren ve Türk basketbolunun lokomotifi olan Lacivert-Beyazlılar, coach Ergin Ataman yönetiminde, kulüp tarihinde 3. kez Final-Four’a gitme yolunda emin adımlarla ilerliyor. İki takım arasında oynanacak karşılaşmayı Borys Ryzhyk, Olegs Latisevs ve Mehdi Difallah üçlüsü yönetecek. Toplamda 3 galibiyete ulaşacak takımın İspanya’da düzenlenecek Final-Four'a adını yazdıracağı eşleşmede 3. karşılaşma 24 Nisan Çarşamba günü Barcelona Lassa’nın ev sahipliğinde yapılacak.

Haberin Devamı

Anadolu Efes - Barcelona maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma 20:15’te başlayacak ve beIN Sports 3 ekranlarından naklen yayınlanacak. Karşılaşmanın canlı anlatımı ve skor takibi Fanatik.com.tr'de olacak.

Deplasman öncesi kazanmak şart

Normal sezonu 4.bitirip, saha avantajı üstünlüğünü elinde bulunduran ve bunu çok iyi değerlendirmek isteyen Anadolu Efes, bu rotada ilk engeli aştı ve Play-Off serisi ilk maçında Barcelona’yı 75- 68 mağlup etti. Şimdi deplasmana taşınacak seri öncesi Lacivert-Beyazlılar bugün, Sinan Erdem’de oynanacak ikinci maçta da fire vermemek için mücadele edecek. Coach Ergin Ataman bugün de tempolu oynayıp, müsabakayı kazanarak Barcelona’ya 2-0 ile gitmeleri gerektiğini de söyledi.

Haberin Devamı

Play-Off’un ilk MVP’si Micic

Anadolu Efes forması giyen Vasilije Micic, Turkish Airlines EuroLeague'de play-off ilk maçlarının en değerli oyuncusu (MVP) seçildi. Efes’in Barcelona’yı 75-68 yendiği maçta 30 verimlilik puanıyla oynayan Micic, 31 dakikaya 21 sayı, 3 ribaunt, 7 asistlik sığdırdı.

Anadolu Efes ile Barcelona Lassa'nın 16. randevusu

Anadolu Efes ile Barcelona Turkish Airlines EuroLeague'de bugüne kadar 15 kez karşılaştı. Söz konusu müsabakalarda Efes 6 kez parkeden galip ayrılırken, Barca ise 9 kez rakibini mağlup etmeyi başardı. Bu sezon oynanan 3 müsabakada lacivert-beyazlılar 2 kez kazanan taraf oldu.

YORUM YAZ