MENÜ

Amrabat'ı yakan hareket

Galatasaray'dan Malaga Kulübü'ne kiralık olarak verilen Faslı oyuncu Amrabat, takımının Villareal ile oynadığı lig maçında hakeme 'gözlük' işareti yapınca kırmızı kart gördü.

Amrabat'ı yakan hareket

Malaga takımına geldiğinden beri sürekli ilk 11'de sahaya çıkan ve 90 dakika futbol oynayan milli oyuncu karşılaşmanın 73. dakikasında kendisine yapılan faule düdük çalmayan hakemi protesto ederek elleri ile birkaç defa gözlük işareti yaptı. Takımının 2 - 0 galip geldiği maçta başarılı bir futbol ortaya çıkartan ve iki golünde asistliğini yapan Amrabat'ın bu hareketi spor yazarları ve kulüp tarafından eleştirildi. Faslı milli oyuncuya tek sahip çıkan ise teknik direktör Schuster oldu. Alman hoca, kırmızı kart görerek takımını yalnız bırakan Amrabat'a yedek kulübesinde sarılarak teselli verdi.

Haberin Devamı

Orta hakem Alvarez Izquierdo ise, hazırladığı raporda Amrabat'ın ısrarla gözlük işareti yaparak kendisini tehdit ettiğini ve şahsını küçük düşürmeye çalıştığını yazdı. Galatasaraylı eski oyuncunun bu hareketinin pahalıya patlayacağı ve disiplin kurulu tarafından en az iki veya üç maçla cezalandırılacağı belirtiliyor.

MEHMET ÇİFTÇİ - DHA

NORDIN AMRABAT İSTATİSTİKLERİ

YORUM YAZ