MENÜ

Amputede zorlu maçı son saniye golü ile İSÖS kazandı!

Ampute Futbol Süper Liginin 13.haftasının en zorlu maçlarından biri olan , İstanbul Özürlüler Spor (İSÖS) – Bursagücü Ampute futbol Süper Lig takımlarının, Bakırköy-Atatürk Spor ve Yasam köyü’ndeki karşılaşmada maçın son saniyesinde Egement’in attığı ve santrası bile yapılmayan golle 1-0 kazandı.

Amputede zorlu maçı son saniye golü ile İSÖS kazandı!

İstanbul Özürlülerspor (İSÖS)Yöneticilerinden Başkan Kenan Özüdoğru,İkinci Başkan Kamil İlhan Güzel,Başkan Yardımcısı Ali Gündüz,Genel Kaptan Sadık Baş,chp Spor Kurulu Engelliler İçin Spor Komisyonu Yön.Kurulu Üyesi Kadir Kaloğlu ve arkadaşları,Bahçelievler Koza İlkokulu Özel Eğitim Öğretmeni Zehra Gümüş,Öğretmen Deniz Mühübe Topcu,Okul Aile Birliği Başkanı Elif Küçükkurt ve 10 öğrenci ile bir çok taraftarın izlediği, Teknik Direktör Yardımcılarından Muhammet Şahin ve Mehmet Ali Göz´ün çalıştırdığı, Serhat Çağlayan´ın kaptan olarak çıktığı maçın ilk yarısı golsüz sona erdi.Karşılıklı akınlarla geçen müsabakanın uzatmalardaki son saniyesinde BECK’in asisliği ile EGEMENT’in ayağından,santrası bile yapılamayan gol ile maçı kazanan İSÖS oldu.

Haberin Devamı

(İSÖS) İstanbul Özürlüler Spor Kulübü (İSÖS) Başkanı Kenan Özüdoğru “Ampute futbolun gelişmesi ,için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.Sporcu kerdeşlerimize ve yanımızda olan hekese teşekkür ederim dedi.

İstanbul Özürlüler Spor Kulübü (İSÖS) Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ali Gündüz´Takımızın zorlu maçı kazanmasından dolayı çok mutlu olduk,takımımız yönetimi ile sporcularımızı ve Bursgücü yönetici ile futbolcularını centilmemence mücadelerinden dolayı tebrik ederim.

” Bu maçımızda da , Forma Reklamı sponsoru olan ve her zaman yanımızda yer alan, İstanbul Avrasya Hastaneleri Grubuna ve Urlu Kardeşlere teşekkür ederim” dedi.

İSÖS, 28 Nisan 2019 Pazar günü Malatya deplasmanında Malatya BŞB Engelliler Ampute futbol takımı ile karşılaşacak .11.30 da ounanacak müsabaka TRT SPOR Canlı olarak yayınlanacak.

Haberin Devamı

Haber: Ali GÜNDÜZ

YORUM YAZ