MENÜ

Ampute Milli Takımımız'dan 2022 sözü!

Meksika’daki Dünya Kupası’nda ikinci olan AmputeMilli Takımımız, dün Riva’daydı. TFF heyeti, Ay-Yıldızlı oyuncularımızı alkışlarla karşılırken, takım kaptanı Osman Çakmak, “İnşallah 2022’de bu kupayı kaldıracağız ve dünyanın en büyüğü olacağız”dedi.

Ampute Milli Takımımız'dan 2022 sözü!

2017’deki tarihi Avrupa şampiyonluğunun ardından Türkiye’ye dünya ikinciliği gururu yaşatan Ampute Milli Takımı, önceki gün yurda dönmüştü. Meksika’daki organizasyonda şampiyonluğu penaltılarda kaçıran ay-Yıldızlılar, dün de Türkiye Futbol Federasyonu’nun konuğu oldu. TFF heyeti, kahramanları Riva’da alkışlarla karşılarken; tesislerde öğle yemeği yenildi.

Haberin Devamı

‘Bize yakışırdı’

TFF Başkanvekili Ali Dürüst, Engelli Federasyonlarından Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Cengiz Zülfikaroğlu ile Genç Milli takımlar’dan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Çağlar’ın bulunduğu heyet, başarılarından dolayı Ampute Milli Takımı’nın oyuncularına teşekkür etti, çeşitli hediyeler verdi. Ay-Yıldızlı takımın kaptanı Osman Çakmak da, bir sonraki Dünya Kupası’nda mutlu sona ulaşacaklarını söyledi. Çakmak, “Avrupa Kupası’ndan sonra bir de dünya Şampiyonluğu yakışırdı. Cumhurbaşkanımıza da söz vermiştik. ama nasip değilmiş. İnşallah 2022’de Dünya Kupası’nı kaldıracağız ve en büyük olacağız” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ