MENÜ

"Amacımız güzel futbolla sonucu bütünleştirmek"

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Eskişehirspor maçını kazanmayı çok istediklerini belirterek, "Amacımız güzel futbolumuzu sonuçla bütünleştirmek olacak" dedi.

"Amacımız güzel futbolla sonucu bütünleştirmek"

Spor Toto Süper Ligi'nde yarın akşam deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, geçtiğimiz hafta Karabükspor karşısında aldığı galibiyeti taçlandırmak istiyor. Avrupa kupalarında önemli bir başarı yakalayan bordo – mavililerin teknik direktörü Şenol Güneş, oyuncularını lig maçlarının da oldukça önemli olduğu konusunda uyardı. Eskişehirspor maçını kazanmayı çok istediklerini söyleyen tecrübeli teknik adam, "Amacımız güzel futbolumuzu sonuçla bütünleştirmek olacak. Bu nedenle çıkıp kazanmak adına gerekeni yapmalıyız" diyerek oyuncularını motive ediyor.

TEKNİK HEYETTEN, 'GEÇEN SEZONA TAKILMAYIN' UYARISI

Bu arada geçtiğimiz sezon Eskişehirspor deplasmanında aldığı beraberlikle şampiyonluk yarışında ciddi bir yara alan Trabzonspor'da teknik heyet, futbolcuları, "Geçtiğimiz sezona takılmayın" diye uyardı. Oyuncularına gereksiz sertliklerden kaçınmamaları konusunda uyarılarda bulunan Şenol Güneş'in, "Siz sadece işinizi yapın" dediği öğrenildi. Bu arada yönetimde bordo – mavili taraftarlara sağ duyulu olmaları konusunda uyarılarda bulundu. Yönetimin yaptığı açıklamada, yapılan her türlü olumsuzluğun kulübe ceza olarak geri dönebileceği vurgulandı.

GOL MAKİNESİ SAHAYA DÖNÜYOR

Trabzonspor'un bu sezon attığı 5 golde imzası bulunan Burak Yılmaz, cezası nedeniyle oynayamadığı Lille maçının ardından, Eskişehirspor maçıyla yeniden sahaya dönüyor. Burak, ligde gollerine devam etmek istediğini belirterek, "Şampiyonlar Ligi'nde sadece bir maç cezam kaldı. Deplasmanda oynanacak olan CSKA Moskova maçının ardından devler liginde forma giyeceğim. Ama önceliğim ligde oynanacak olan Eskişehirspor maçında takımının alacağı galibiyete katkı yapmak" diye konuşu.

MİLLİ TAKIM SEVİNCİ

Bordo – mavili takımda tecrübeli futbolcular Giray Kaçar, Serkan Balcı, Burak Yılmaz ve kaleci Tolga Zengin'in milli takıma çağrılması sevinçle karşılandı. Teknik direktör Şenol Güneş, kadrolarında bulunan tüm oyuncuların milli takımlarda forma giymesini istediklerini belirterek, "Umarım milli takıma giden oyuncularımız başarılı bir grafik gösterirler ve hem ülkelerine, hem de Trabzonspor'a ayrı bir mutluluk yaşatırlar" dedi.

ZOKORA'YA MİLLİ DAVET

Trabzonspor'un tecrübeli futbolcularından Didier Zokora'ya ülkesinin milli takımından davet geldi. Buna göre Zokora, 9 ekim günü Abidjan'da oynanacak olan Fildişi Sahilleri – Burundi, Afrika Kupası grup eleme son maçı için milli takıma davet edildi.

YUNUS EMRE SEL/TRABZON, (DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ