MENÜ

Alves 1 ay yok

Bu sezon sakatlık kâbusuyla boğuşan Sarı-Lacivertliler dün de Portekizli yıldızdan gelen haberle yıkıldı. İdmanda omzunun üstüne düşen tecrübeli savunmacının MR sonuçlarında yırtık ortaya çıktı.

Alves 1 ay yok

İkinci yarıya talihsizliklerle başlayan Fenerbahçe, sakatlıklardan en çok çeken kulüplerin başında geliyor. Sarı-Lacivertliler’de Emre, Emenike, Webo, Sow, Baroni, Egemen, Meireles, Gökhan, Alper gibi oyuncuların sakatlıklarından sonra dün de Bruno Alves’ten kötü haber geldi. Elazığspor maçının hazırlıklarını sürdüren Kanarya’nın dünkü idmanında omzunun üstüne düşen Portekizli oyuncu, acılar içinde antrenmanı yarıda bıraktı. Vakit kaybetmeden tedavisine devam edilen Alves’in çekilen MR sonuçlarında yırtık olduğu tespit edildi. 1 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan tecrübeli savunma oyuncusunun, 26. haftada oynanacak Gaziantepspor karşılaşmasında hazır olması bekleniyor.

Zoraki değişiklik

Bu arada Alves’in yokluğunda Fenerbahçe’nin savunma kurgusunda zoraki değişiklik olacak. Egemen’in de cezalı olduğu Elazığspor maçı öncesi Sarı-Lacivertliler’in savunmanın göbeğinde Bekir-Kadlec ikilisini oynatması planlanıyor. Cezası biten Caner Erkin de sol bekteki yerini alacak.

Haberin Devamı

Sow için karar Yanal’ın

Darbeye bağlı olmadan adalesinde yırtık tespit edilen ve bu yüzden takımdan uzak kalan Moussa Sow için karar teknik direktör Ersun Yanal’ın... Durumu iyi olan ve Elazığspor karşısında oynamak istediğini söyleyen Senegalli, teknik heyetin şans vermesi halinde kadroda yer alacak. Ancak Yanal’ın, bu hafta da Sow’u dinlendirmek istediği belirtiliyor.

Emenike’nin yeri garanti

18. haftada oynanan Konyaspor maçında sakatlanan Emmanuel Emenike, yarın Elazığspor karşılaşmasında takımının gol silahı olacak. Sakatlığından tamamen kurtulan Nijeryalı’nın oynamasında hiçbir engel yok.

Gökhan iğneyle çıkacak

Sarı-Lacivertliler’in vazgeçilmez isimlerinden Gökhan Gönül, Elazığspor karşısında yine fedakârlık yapacak. Kasımpaşa maçında da ağrıları nedeniyle iğneyle sahaya çıkan Gökhan, yarın da aynı uygulamayla forma giyecek.

Meireles ve Baroni hazır

Hafta başından bu yana adalelerinde sertleşme nedeniyle birçok idmanı takımdan ayrı tamamlayan Meireles ve Baroni’nin durumlarının da iyi olduğu belirtildi. İkilinin Elazığspor karşısında 11’deki yerini alması bekleniyor.

Haberin Devamı

Yusuf Dursun

YORUM YAZ