MENÜ

Altınordu'nun kaderi kendi elinde

Adanaspor'u 2-1 yenerek 3'te 3 yapan Altınordu, Play-Off yarışındaki rakibi Adana Demirspor'un haftayı puansız kapatması üzerine 6. sıraya yükselerek son 2 haftaya avantajla girmeyi başardı.

Altınordu'nun kaderi kendi elinde

Spor Toto 1. Lig'de deplasmanda Adanaspor'u 2-1 yenerek 3'te 3 yapan Altınordu, Play-Off yarışındaki rakibi Adana Demirspor'un haftayı puansız kapatması üzerine 6. sıraya yükselerek son 2 haftaya avantajla girmeyi başardı. Son 2 sezonda üst üste averajla ilk 6'nın dışında kalan İzmir ekibi evinde oynayacağı Boluspor ve deplasmanda çıkacağı Giresunspor maçlarını kazanması halinde hiçbir sonuca bakılmaksızın Play-Off biletini cebine koyacak. Süper Lig iddiasını sürdürmek için ipleri eline alan kırmız-lacivertliler, son 2 müsabakada kendi göbeğini kendi kesecek.

Haberin Devamı

Bu haftaki sonuçların istedikleri gibi olduğunu dile getiren teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "Hep kazanalım, süreci bekleyelim diye düşünüyorduk. Biz kazandık, rakipler sıkıntı yaşadı. Son 2 maçı da geçmemiz lazım. Daha önce Play-Off şansımız rakiplere bağlıydı, şimdi ilk 6 bizim elimizde. Avantajımızı sürdürmek için öncelikle Bolu maçını kazanmak zorundayız. Boluspor'un iddiası yok ama her takım kazanmak için sahaya çıkıyor. Play-Off barajı bu sezon yükseldi. İlk hedefimiz ilk 6'nın içinde olmak. Daha sonra Süper Lig için önümüzde 3 maç daha kalacak" dedi.

YORUM YAZ